scorpio header vervolg

Clubkampioenschappen 2021

Evenementenkalender

Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Clubkampioenschappen 2021

 
Zondag 03 Oktober 2021

Op zondag 3 oktober 2021 houden wij onze jaarlijkse clubkampioenschappen baan.

Voor alle pupillen, VB atleten, junioren, senioren en masters staat er een meerkamp met vier, vijf of zes onderdelen op het programma. De atleet die uiteindelijk de meeste punten vergaart over de verschillende onderdelen van de meerkamp mag zich clubkampioen baan 2021 noemen.

Inschrijven voor de wedstrijd is mogelijk tot en met woensdag 29 september via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/inschrijven/34505/. Na-inschrijven is niet mogelijk.

Voor de junioren, senioren en masters geldt dat de beste vijf onderdelen (van de zes) mee tellen in de meerkamp uitslag.

Voor de U18/U20, senioren en masters bestaat ook de mogelijkheid tot het inschrijven voor een los onderdeel, maar natuurlijk is deelnemen aan de meerkamp het gezelligst!

Geschatte aanvang van de clubkampioenschappen is 9:30u voor de pupillen, 12:00u voor de junioren/senioren/masters. Het definitieve tijdschema is afhankelijk van alle inschrijvingen en zal ca. 1 oktober bekend zijn.

Voor deze wedstrijd is de laatste versie van het Protocol Verantwoorde Atletieksport van toepassing.
Voor alle wedstrijden van ATV Scorpio zijn onze Algemene voorwaarden deelname van toepassing. Door in te schrijven ga je als ouder/atleet automatisch akkoord met deze voorwaarden.