scorpio header trimgroep2

Wij zijn op zoek naar instromers, kom onze groep versterken!

Trimgroep 9 gaat eigenlijk door het leven als Tobgroep 9, een naam die de nodige jaren geleden is ontstaan uit Topgroep 9. Maar wat de naam ook mag zijn, we tobben niet en gaan altijd top aan de gang met alles wat te maken heeft met lopen. We zijn een groep met een aantal prestatiegerichte lopers, maar ook de recreanten hebben het naar hun zin binnen Tobgroep9.

trimgroep9-1Er is altijd wel een aanleiding om met elkaar wat te organiseren, zoals:
    •    Bevrijdingsvuurloop Wageningen.
    •    Strandtraining.
    •    Etentjes.
    •    Loopjes.
    •    Organiseren Oliebollentraining.
    •    7 heuveltjes in Nijmegen.
    •    Marathon rotterdam.
    •    Marikeloop
    •    Ladies Run Breda
    •    Kaaienloop
    •    Rondje vrachelen
    •    Singelloop

trimgroep9-7We kunnen nog even doorgaan, maar het belangrijkste is dat er 2 keer per week onder leiding van Peter en Rob lekker wordt getraind, te weten op maandag en woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur.

Ik (Peter) ben al een hele poos trainer van Trimgroep 9 en sinds kort doe ik dat samen met Rob. Op maandag lopen we onder mijn leiding op de weg en op woensdag onder leiding van Rob op de baan. Echter zodra het `s avonds weer voldoende licht is trainen we zowel op maandag als op woensdag in het bos. Beide trainingen zijn interval of duurtrainingen in diverse tempo`s.

Ook in het weekend wordt er door een aantal lopers en loopsters aan duurtraining gedaan  en dat kan op zaterdag en of zondagochtend. Dit zijn trainingen over wat langere afstanden in een rustig tempo, af en toe afgewisseld met wat snelheid tussendoor. Kortom hier leer je het lopen over langere afstanden waardoor je mee kan doen aan wedstrijden zoals de Singelloop, Kaaienloop, Tiburg Ten Miles, Marikeloop of de halve marathon van Drunen als je dat zou willen.  Met andere woorden in deze groep is er voor iedereen  wat wils, zowel voor de recreanten als de meer prestatie gerichte lopers en loopsters.

trimgroep9-2De trainingen zijn erop gericht om een ieder die dat wil een betere conditie te bezorgen en sneller te worden, maar het is tevens ook gewoon gezond  en ontspannend om lekker buiten te sporten. Dit alles bewerkstelligen wij door het geven van gevarieerde trainingen waarbij ook krachttraing (buikspieren) loopscholing (techniek) centraal staan. Ook kan je als een wedstrijd wil gaan lopen een schema van mij krijgen om naar een wedstrijd toe te trainen.

Trimgroep 9 is een leuke,gezellige en sociale groep en (geheel vrijblijvend) wordt er na het trainen nog een bakkie koffie of thee gedronken en ook de jarige onder ons worden in het zonnetje gezet. Tevens wordt er een of tweemaal per jaar nog een leuk uitje georganiseerd. Kortom een gezellige en leuke groep.

trimgroep9

Mocht je interesse hebben kom eens een keertje lekker meelopen. Informatie kan je inwinnen bij mij, Peter Vermonden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-16780338.
Liefst op woensdagavond.