scorpio header technisch

Technische Groepen

Senioren (vanaf 20 jaar) en Masters (vanaf 35 jaar)
De atleten kiezen zelf een richting in de atletiek. Daarbij kan de keuze vallen op, om op een gezellige manier de conditie op te bouwen of te onderhouden, of op het leveren van prestaties op regionaal of nationaal niveau. Ook voor Masters (vanaf 35 jaar) bestaat de mogelijkheid om training te krijgen in technische onderdelen. De trainers kunnen u hierover uiteraard meer vertellen.


Altijd al een keer een speer weg willen werpen, willen zien hoe ver je in de verspring bak kan komen of toch eens een keer proberen hard te rennen met zo nu een dan een horde?
 
Kom dan kennis maken met de technische atletiek bij Scorpio!Iedere maandag- en woensdagavond wordt technische atletiektraining gegeven van 19:30-21:00u, waarbij alle onderdelen van de atletieksport aan bod komen. Denk hierbij aan sprinten, hoog- en verspringen, hordelopen, kogelstoten, discus- en speerwerpen en wat kortere loopafstanden. De onderdelen worden vanaf de basis opgepakt dus is er geen jarenlange atletiekervaring voor nodig. In een gezellige groep van mannen en vrouwen train je je lichaam niet alleen conditioneel, maar ook op sprong- en stootkracht, stabiliteit, ritme, snelheid en coördinatie.Deze groep is speciaal voor senioren en masters die voor of in 1991 zijn geboren. Wil je dus eens iets anders doen? Trek je atletiekschoenen aan en kom een keer meetrainen en wie weet is de technische atletiek wel helemaal je ding! 

Interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..