RaceRunning

ATV Scorpio wil starten met RaceRunning.

racerunningRaceRunning is een sportactiviteit voor mensen met een motorische beperking die zowel geschikt is voor jongeren als volwassenen.

Bij Racerunning verplaatsen mensen zich met een Racerunner (driewielfiets zonder trappers) en kunnen daarbij de loopbeweging maken. (zie video)

Middels deze gezamenlijke sportactiviteit worden mensen fitter en voelen zich meer gewaardeerd.
Door de sociale contacten krijgt men een positievere levenshouding en voelen zich hierdoor onderdeel van de samenleving.

Binnen de vereniging Scorpio zijn er een aantal mensen actief ( o.a. trainers ) die gaan inventariseren hoeveel personen in de regio interesse hebben om deel te nemen aan deze sportactiviteit. Hiervoor worden verschillende instanties, scholen, revalidatiecentra etc. benaderd om deze nieuwe activiteit kenbaar te maken.

Tevens is het Racerunning-team op zoek naar sponsoren voor zowel de racerunners als een opbergruimte om de racerunners veilig op te slaan op het terrein van Scorpio.

Als we voldoende financiële middelen bij elkaar kunnen krijgen, worden we ondersteund door het NSGK, DIRK KUYT foundation en FOPPE fonds.

OPROEP:

Indien U zelf, of bij U bekenden zijn die deel willen nemen aan deze sportactiviteit of willen sponsoren kunt U contact op nemen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kunt U ook de website RACERUNNING.nl bezoeken.

Bedankt alvast voor uw medewerking,
het Racerunning-team.