scorpio header wedpresgroep

Prestatiegroep B

Wij zijn op zoek naar instromers, kom onze groep versterken!

We zijn een groep met een aantal prestatiegerichte lopers en loopsters, maar ook de recreanten hebben het naar hun zin binnen Prestatie groep B. Velen van ons lopen graag wedstrijden en proberen hun tijden steeds te verbeteren maar er zijn er ook die het gewoon fijn vinden om bij deze groep te trainen en heel af en toe aan een wedstrijd deel te nemen.


prestatiegroep-b

Er is altijd wel een aanleiding om met elkaar wat te organiseren, zoals:
    •    Rondje Vrachelen
    •    Kaaienloop
    •    Etentje
    •    Marikeloop
    •    Mastbos-Cross of Scorpio-Cross
    •    7 heuveltjes in Nijmegen
    •    Halve marathon Drunen
    •    Marathon rotterdam
    •    Ladies Run BredaSingelloop
 
We kunnen nog even doorgaan, maar het belangrijkste is dat er 2 keer per week onder leiding van Peter lekker wordt getraind, te weten op dinsdag en donderdag avond  van 19.30 tot 21.00 uur.

prestatiegroepb-trainerIk (Peter) ben al weer een poosje  trainer van Prestatie groep b. Op Dinsdag lopen we onder mijn leiding op de Baan en op Donderdag gaan we de weg op. Echter zodra het 's avonds weer voldoende licht is trainen we op Donderdag in het bos.

Op Dinsdag doen we interval training op de baan en op Donderdag doen we tempo duurloop traning of zodra we het bos in kunnen Fartlek training-krachttraining en interval training.

Ook in het weekend wordt er door een aantal lopers en loopsters aan duurtraining gedaan en dat kan op zaterdag en of zondagochtend. Dit zijn trainingen over wat langere afstanden in een rustiger tempo, af en toe afgewisseld met wat snelheid tussendoor. Kortom hier leer je het lopen over langere afstanden waardoor je mee kan doen aan wedstrijden zoals de Singelloop, Kaaienloop, Tiburg Ten Miles, Marikeloop of de halve marathon van Drunen als je dat zou willen. Met andere woorden in deze groep is er voor iedereen wat wils, zowel voor de recreanten als de meer prestatie gerichte lopers en loopsters. 

De trainingen zijn erop gericht om een ieder die dat wil een betere conditie te bezorgen en sneller te worden, maar het is tevens ook gewoon gezond en ontspannend om lekker buiten te sporten. Dit alles bewerkstelligen wij door het geven van gevarieerde trainingen waarbij ook krachttraing (buikspieren) en loopscholing  (techniek) centraal staan. Ook kan je als een wedstrijd wil gaan lopen een schema van mij krijgen om naar een wedstrijd toe te trainen.
 
Prestatie groep B is een leuke,gezellige en sociale groep en (geheel vrijblijvend) wordt er na het trainen nog een bakkie koffie of thee gedronken en ook de jarige onder ons worden in het zonnetje gezet. Tevens wordt er eens per jaar nog een leuk uitje georganiseerd. Kotom een gezellige en leuke maar ook gedreven groep.

Mocht je interesse hebben kom eens een keertje lekker meelopen. Informatie kan je inwinnen bij mij, Peter Vermonden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-16780338.
Liefst op woensdagavond.