scorpio header vervolg

Opstapgroep

Cursus ”Verantwoord Hardlopen”

Wij starten op woensdag 22 januari 2020 weer met een nieuwe opstapgroep! Deze opstapgroep is SOLD OUT - de groep is vol.

ATV Scorpio organiseert 1 maal per jaar een cursus voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen/sport hebben gedaan. Deze cursus noemt men bij Scorpio "verantwoord hardlopen", omdat u in een betrekkelijk korte tijd leert om op een verantwoorde manier met uw lichaam om te gaan. Binnen 4 maanden gaan wij je stimuleren om van 12 minuten afwisselend wandelen en hardlopen in de eerste les, te brengen tot 1 x 30 minuten in de laatste les, zodat je zonder problemen verder kan in de "Doorstroomgroep" (vervolg op de eerste cursus). We eindigen de cursus met de 5KM recreatieloop "De Kaaienloop" op zaterdag 9 mei 2020.

Natuurlijk wordt er niet alleen hardgelopen. Volop aandacht wordt besteed aan warming-up, kracht- en spieroefeningen, loopscholing, kleding en schoeisel.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Voor iedereen vanaf 18 jaar met een redelijke gezondheid (overleg vooraf met je huisarts); dik, dun, lang of kort, terugkomend van een blessure, het maakt niets uit. Beschikt u tevens over een dosis gezonde humor en houdt u ervan om met andere lotgenoten de uitdagingen van de gediplomeerde AU-trainers te ondergaan, dan wacht u een leuke tijd bij Scorpio. Uw lichaam en geest varen er wel bij! Er is plaats voor maximaal 40 cursisten, dus wees er snel bij want  Vol = Vol.

De cursus vindt plaats op woensdagavond (van 19:30 – 21:00) en zaterdagochtend (van 09:00 - 10:30). De kosten bedragen
€ 85.

Tot op heden is het ons steeds gelukt om je, als onderdeel van de cursus, presentaties aan te bieden van een fysiotherapeut en een eigenaar van een hardloopspeciaalzaak. Dit proberen wij dit keer wederom te organiseren.

Voor inschrijven en inlichtingen mail naar Frank Peek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil je niet zolang wachten of heb je reeds een bepaalde basisconditie zodat je wellicht zonder opstapgroep kunt aanvangen bij ATV Scorpio, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download het aanmeldformulier »

Tot ziens bij ATV Scorpio.