Begeleider gezocht voor Anne

140625 anneVoor Anne ( 12 jaar V ) zijn wij op zoek naar iemand die 1 x per week haar wil begeleiden bij het sporten (Atletiek) bij Scorpio in Oosterhout.

Anne heeft een vorm van Autisme, kan niet praten maar wil heel graag verder met atletiek. Soms is Anne even afgeleid, en loopt dan even de verkeerde kant op. Omdat er ook met speren en discussen gegooid wordt heeft Anne graag iemand bij zich die dan even kan ingrijpen, zodat het sporten ook veilig blijft.

Anne is een hele lieve meid, maar vanwege haar autisme zijn wij wel op zoek naar iemand die een bepaalde uitstraling naar haar heeft, als het ware een bepaalde natuurlijke rust/overwicht waardoor Anne goed naar deze persoon zal luisteren.

Ondanks haar autisme is Anne heel communicatief ingesteld. Zij kan heel goed luisteren en begrijpen en als je haar gedrag wilt respecteren zal het sporten voor jullie een leuke activiteit worden. Mee sporten mag maar hoeft niet.

Heb je interesse om Anne te begeleiden?
Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.