Goede start seniorencompetitie in Eindhoven

140505 hildevanzundert
Hilde van Zundert in actie bij hoogspringen

In Eindhoven werd de Herenploeg eerste in hun poule en staan landelijk op een 7e plaats van de 36 ploegen. De Damesploeg werd eerst vijfde van de 12 teams die meededen maar een latere uitslag gaf veel fouten te zien dus het is nog even wachten op de juiste tellingen

Beste prestaties kwamen op naam van Hilde van Zundert, afkomstig van Atledo Dongen en sinds kort lid van Scorpio, evenaarde zij het clubrecord Hoogspringen Dames met 1.65 meter. Binnen niet al te lange tijd zal zij dit record nog wel aanscherpen. Bij de mannen was Milan Betz de sterke man met een speerworp van 55,30 meter.

Grootste punten verzamelaars waren Bart van den Wijngaard met 2169 punten goed voor 23% van het totaal, Bart van Amelsvoort deed niet voor hem onder met 2102 punten. Lisa Smit was bij de Dames de beste met 1548 punten en 25% van het totaal, kort daarop gevolgd door Soraya Zwemstra, Hilde van Zundert en Rowan van Dongen.

Op 25 mei a.s. is de tweede wedstrijd een thuiswedstrijd op de kunstofbaan van Scorpio aan het Wilhelminakanaal Zuid. Daar moeten we proberen onze plaats in de top te behouden.