scorpio header vervolg

Afgelopen zaterdag 22 december werd in Gent na bijna 23 jaar het clubrecord op de 1000m bij de meisjes pupillen A uit de boeken gelopen door Eva Nijdam.De oude hand geklokte tijd van 3.40.4 werd eindelijk verbeterd near een elektronische tijd van 3.25.72. Het was zelfs een verbetering van het D-junioren record uit 1991 van Marieke van Wingerden en het C-junioren record uit 1992 van Esther de Groot. Na een slechte start waarbij Eva ingeklemd zat tussen de andere loopsters wist ze zich toch goed te herstellen en werd nipt 2e als enige Nederlandse van de 45 loopsters. 


Lees meer...
27 december 2012

Afgelopen zondag stond in Vlijmen de 1e indoor van het regio 13 circuit op het programma, georganiseerd door Dak Drunen. Dit indoorcircuit bestaat uit 5 indoormeerkampen (sprint, kogelstoten en hoogspringen). Er volgen nog wedstrijden in Tilburg, Dongen, Waalwijk en Rijen. Iedereen, die aan minimaal drie van de bovengenoemde wedstrijden heeft deelgenomen, telt automatisch mee voor het klassement.

Lees meer...
17 december 2012

Op zondag 16 december was het voor de hardlopers die van een trimloop/een cross over onverhard terrein houden moeilijk kiezen… In Waalwijk waren Brabantse Kampioenschappen (LIDO Cross). Dichter bij huis, achter de atletiekbaan in het bosgebiedje naast de Warande en TSC werd de 2e trimloop van het winterseizoen gehouden.

Lees meer...

17 december 2012

Vrijdag 23 november heeft een groep vrijwilligers van de maandag / woensdagtrimloopgroep het clubgebouw schoongemaakt. Bedankt!!

Hierbij de foto’s van de ochtendsessie.

25 november 2012

In de vroege ochtend zorgde de regen voor een glad en nat parcours op het bekende crossparcours achter de tennisvelden. Zeker de trimmers en de jongste atleten voelden de ochtendkou en de nattigheid onder het lopen. Na het middaguur werd het lichter en liepen de atleten tegen een laagstaand zonnetje in te kijken.

Totaal waren er ongeveer 400 deelnemers aan deze jaarlijkse Scorpiocross. Voor velen een goede generale repetitie voor het NK cross aanstaand weekend in Tilburg. Wel waren er minder jonge atleetjes vanwege de aankomst van Sinterklaas in Oosterhout.

Lees meer...

21 november 2012