2024

logo parkfeest p 500

De organisatie van het Parkfeest 2024 in Oosterhout heeft A.T.V. Scorpio weer gevraagd of een groot aantal leden / vrijwilligers van Scorpio weer behulpzaam zou kunnen zijn tijdens het Parkfeest 2024 - voornamelijk bij de toegangscontrole (het “plakken van bandjes”) bij de ingang - , en mede daardoor zou Scorpio weer een financiële bijdrage kunnen ontvangen van de opbrengst van het festival.

Ze kunnen hulp gebruiken op de vrijdagavond 24 mei en / of de zaterdagmiddag en - avond 25 mei en / of de zondagmiddag 26 mei 2024. De medewerkers / vrijwilligers moeten minimaal A-junior of ouder zijn ! ! Deze medewerkers / vrijwilligers mogen op de dagen dat ze helpen (werken) gratis bij het Parkfeest zijn en ze steunen daarmee ook A.T.V. Scorpio.

Wie helpt mee ? ? ?
* Aanmelden via de link: https://vrijwilligers.parkfeest.nl/ met de vermelding dat je lid bent van A.T.V. Scorpio ! ! Graag op korte termijn een reaktie ! ! !

Informatie / aanmelden bij:
- Wim Martens telef. 0162 - 450 963 (06-21 29 44 07)
- E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van: je naam, geb.datum, adres, telefoonnummer, mobiel-nr, e-mailadres en de dag(en) dat je beschikbaar bent.

Bij voorbaat dank voor je snelle reactie ! !

15 maart 2024