Wedstrijdorganisatiecommissie (WOC) zoekt nieuwe voorzitter en secretaris

De Wedstrijd Organisatie Commissie van ATV Scorpio organiseert wedstrijden op de baan van onze atletiekvereniging en op de weg en in het nabijgelegen bos. De WOC ondersteunt ook algemene taken die nodig zijn bij overige evenementen als de jaarlijkse trail die door ATV Scorpio wordt georganiseerd. De WOC bestaat uit zes leden!

De huidige voorzitter van de WOC stopt er mee en de functie van secretaris is al een langere periode vacant. Uiteraard is een goede bezetting van de WOC van belang voor de organisatie van wedstrijden binnen onze vereniging. Daarom werven wij een voorzitter en secretaris van de WOC.

Wat houdt de WOC in?

De werkzaamheden van de WOC zijn divers en omvatten onder andere:

  • Vergunningsaanvragen bij gemeente(n) en terreinbeheerders (defensie/Staatsbosbeheer)
  • Inschakelen van de EHBO
  • Regelen wedstrijdmaterialen (zoals startnummers / vlaggen / start- en finishboog / medailles / ET elektronische tijdsregistratie / EDM elektronische afstand meting / geluidsinstallatie / aggregaat)
  • Wedstrijden aanmaken in diverse systemen en aanmelden op diverse websites
  • Wedstrijdadministratie (faciliteren online inschrijvingen en registratie van prestaties)
  • Inplannen van vergaderingen en verslaglegging daarvan, opstellen begroting en rekening alsook jaarverslag
  • Regelen van vrijwilligers die helpen opbouwen/afbreken en tijdens wedstrijden assisteren.

Binnen de WOC wordt onderling een verdeling van de werkzaamheden gemaakt. Bij een goede taakverdeling bedraagt de tijdsbesteding gemiddeld 1 tot 2 uur per week; in de laatste weken voorafgaand aan een wedstrijd wordt dat beperkt meer mits er een goede verdeling van de werkzaamheden is.

De jury coördinator (Juco) regelt voor de wedstrijden de officiële wedstrijdofficials en juryleden. De Juco zorgt ook voor opleidingen van de juryleden en voldoende aantal in de vereniging.

Over jou
Voorzitter en secretaris
Je hebt plezier in het organiseren van activiteiten
Je bent in staat het overzicht te behouden en kunt goed delegeren
Je bent stressbestendig
Je vindt het leuk om in een team te werken

Aanvullend voor de voorzitter
Je kunt mensen binnen je team enthousiasmeren
Je bent eerste aanspreekpunt van de WOC voor het bestuur en de overige commissies binnen ATV Scorpio, maar ook voor Atletiekunie, Regio 13 en (WOC’s van) andere verenigingen.

Aanvullend voor de secretaris
Je bent een duizendpoot
Je bent handig met de computer

Heb je vragen of interesse, stuur dan een mail naar Jeannette Gieles (secretaris van het bestuur van ATV Scorpio) E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.