Trainingswedstrijd 17 april (virtuele competitie)

Op 17 april a.s. organiseert de WOC een trainingswedstrijd op onze baan voor alle junioren en senioren t/m 26 jaar. Het is een baanwedstrijd, waarbij atleten individueel op een of meerdere onderdelen in kunnen schrijven. Alles mag, niets moet. Aangezien de meeste atleten bij Scorpio al meer dan een jaar niet meer aan een wedstrijd hebben deelgenomen, is dit de uitgelezen kans te kijken hoe je er na al die tijd voor staat.

Ondanks dat de wedstrijd als titel virtuele competitiewedstrijd heeft meegekregen, is het zeker geen competitiewedstrijd. De doelstelling van de WOC is om er een leuke, ongedwongen baanwedstrijd voor junioren en senioren t/m 26 jaar van te maken. Waarom dat toch die titel? Het idee van de Atletiekunie is om deze wedstrijden te organiseren per vereniging en uiteindelijk een landelijke virtuele stand te creëren.

In overleg met het bestuur is besloten om voor deze wedstrijd ET (elektronische tijdwaarneming) te huren, wat het natuurlijk zeker voor lopers interessant maakt om (weer) eens een echte tijd neer te zetten.

Wij nodigen dan ook alle junioren en senioren t/m 26 jaar uit om deel te nemen aan de wedstrijd! Deelname is volledig gratis en inschrijven kan via www.atletiek.nu. Inschrijven is mogelijk tot en met 11 april.

Er zijn wel een aantal zaken waar iedereen rekening mee moet houden:

  • Voor deze wedstrijd is de meest recente versie van het Protocol Verantwoorde Atletieksport van de Atletiekunie van toepassing. Bij overtreding van het protocol kan een atleet (verdere) deelname aan de wedstrijd ontzegd worden.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan op de accommodatie. Alleen atleten, trainers, officials en geregistreerde vrijwilligers mogen de accommodatie betreden.
  • De wedstrijd is alleen voor Scorpio atleten t/m 26 jaar. Wanneer duidelijk is dat een atleet ouder is dan 26 jaar zal de inschrijving verwijderd worden.

Voor deze wedstrijd kunnen we iedere vorm van hulp gebruiken (materialen klaarzetten, jureren, assisteren etc). Mocht u in de gelegenheid zijn ons te helpen, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld minimaal uw naam en wanneer u kunt helpen (ochtend/middag/hele dag). Let op: mensen die zich niet van te voren aangemeld hebben als vrijwilliger mogen de accommodatie niet betreden.

Wij hopen op een gezellige dag met veel enthousiaste deelnemers!

WOC ATV Scorpio