Vacature webmaster / contentbeheerder

210324 vacature

Na bijna 20 jaar als webmaster en contentbeheerder van ATV Scorpio is het tijd dat iemand, met frisse energie en kijk op websites en contentbeheer, het spreekwoordelijke ‘stokje’ van mij overneemt. Dit kan gaan om één persoon, of juist meerdere personen om de taken te verdelen.

De huidige site is inmiddels al weer langere tijd online en vanwege nieuwe technische ontwikkelingen is het moment daar dat de site vervangen moet worden, een site anno 2021. Samen met de technisch beheerder en het bestuur ben je / zijn jullie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuwe site en het beheren van content op zowel de site als social media. Deze content wordt aangeleverd door o.a. het bestuur, trainers en de verschillende commissies. We zoeken:

  • Iemand met affiniteit voor websites en contentbeheer op social media?
  • Iemand die niet vreemd is met contentmanagement systemen?
  • Iemand die het leuk vindt om een aan de basis te staan van de nieuwe website (en app)?
  • Iemand die wat vrije tijd wil investeren in het neerzetten van ATV Scorpio in de digitale wereld?

Klinkt dit goed, dan zijn wij op zoek naar jou / jullie! Zelf ben ik ooit begonnen tijdens mijn studie (voor de studiepunten) en sindsdien altijd met plezier gewerkt aan ATV Scorpio. Nu is het tijd voor iemand anders!

Bij interesse, neem contact op met Matthijs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Tim (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Let op: dit is een functie op vrijwillige basis. Reacties vanuit een commercieel oogpunt worden dan ook niet gewaardeerd.