2021

Oosterhout december 2021

211223 kerstwens

Beste leden van ATV Scorpio,

Terugblikkend op het jaar 2021 kunnen we klagen over corona of we kunnen kijken naar al het moois dat dit jaar heeft plaats gevonden binnen onze vereniging. Met andere woorden is het glas half vol of half leeg. Het is waar, we praten bijna over niets anders meer dan over corona. Het bestuur wil jullie graag een boodschap meegeven, namelijk; probeer dit onderwerp enigszins te vermijden. Het gaat ons allen aan in meer of mindere mate, maar er gebeurt zoveel meer om ons heen.

Onze voorkeur gaat uit naar dat volle glas. We hebben wedstrijden, evenementen, meerdere jeugdactiviteiten en als klap op de vuurpijl de 55e Scorpiocross kunnen organiseren. Wij als bestuur en jullie als lid kunnen met voldoening terugkijken op zoveel actie in wederom een jaar waarin niet alles mogelijk was. We hebben bewondering voor alle trainers, commissieleden, beheerders en vrijwilligers die hieraan een bijdrage geleverd hebben en zeggen hen daarvoor hartelijk dank. En i.p.v. een afname, zien we een toename van het aantal leden dankzij de mooie vereniging die we samen vormen en waar we trots op kunnen zijn.

Als “relatieve” buitenstaanders, waren we ons nooit bewust van de hoeveelheid werk en tijd die we met ons allen respectievelijk verzetten en besteden binnen de vereniging. Nu als insiders(bestuurders) vinden wij het mooi om te zien dat er zoveel mensen zijn die genieten van sporten. Zowel jong als oud. We zien ook dat vele handen licht werk maken en we hebben meer mensen nodig ook jonge mensen die hun steentje bij kunnen dragen. Hoe meer mensen in een commissie zitting nemen hoe minder tijd het kost per saldo.

In een vorige nieuwsbrief hebben we de vrijwilligersavond gepland op 14 januari 2022. Gezien de actuele informatie (18 december) zal deze helaas niet door kunnen gaan.

Fijne feestdagen en vooral een gezond en sportief 2022 toegewenst

Fons, Hans en Jeannette
Bestuur ATV Scorpio.

23 december 2021

211121 scorpiocross

In het fotoalbum staan foto's van de jeugd bij de Scorpiocross van 21 november.

Foto's met dank aan Monica Snepvangers!

Naar het fotoalbum »

30 november 2021

Beste leden.

Het mag duidelijk zijn dat de maatregelen die afgekondigd zijn door de regering veel impact hebben op de trainingen en activiteiten binnen ATV Scorpio. Het volgende is bepaald door de regering:

Vanaf zondag 28 november 5.00 uur geldt een sluitingstijd voor het Scorpio terrein tussen 17.00uur en 5.00 uur. Dat betekent dat alle trainingen en activiteiten op de accommodatie voor alle leeftijden na 17.00 uur komen te vervallen.

De (ochtend) trainingen en activiteiten tussen 5.00u en 17.00u kunnen wel door gaan. Tijdens deze (ochtend)trainingen mag je met QR code en legitimatie de kantine in en kleedkamers en douches gebruiken. In de kantine is dan een mondkapje en 1,5 m afstand van elkaar verplicht als je loopt. Als je zit mag het mondkapje af.

Deze aanvullende regels gelden tot en met zaterdag 18 december. Dinsdag 14 december kijkt de regering hoe het gaat en welke regels daarna nodig zijn.

Blijf sporten en blijf gezond!
Het Bestuur ATV Scorpio

28 november 2021

2 november j.l. had de Sportief Wandelgroep van Scorpio een hele speciale gast: Burgemeester Mark Buijs heeft een training meegedaan met de Sportief Wandelgroep.

Hij was erg te spreken over de fitheid van de groep en de leuke manier van trainen.

211102 burgemeester 1
De Burgemeester met één van de oudere wandelaars Piet(87) en trainster Lisette Martens

211102 burgemeester 2
De burgemeester met heel de groep

211102 burgemeester 3
De burgemeester in een onderonsje met de oudste wandelaar Siem(89)

211102 burgemeester 4
De burgemeester in actie met wat wandelaars

211102 burgemeester 5

211102 burgemeester 6

22 november 2021