Steun Scorpio met Rabo ClubSupport

De Rabobank stelt elk jaar een fors bedrag beschikbaar voor clubs en verenigingen onder de naam Rabo Clubsupport. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club of vereniging. Elke stem telt mee voor een bepaald bedrag. Wie een rekening heeft bij de Rabobank kan ook lid worden van die bank. En alleen leden kunnen meedoen met de stemming voor de Rabo ClubSupport.

Alle leden kunnen vanaf 5 oktober stemmen op hun favoriete organisatie. Zie de promotiefoto op het prikbord in de gang van ons clubgebouw. Stemmen kan tot en met 25 oktober.

Scorpio-stemmers hebben er in de voorgaande jaren steeds voor gezorgd dat onze vereniging het hoogste bedrag uit de regio mocht ontvangen. Scorpio kreeg vorig jaar de meeste stemmen uit de hele regio van Rabobank Amerstreek: 324 stemmen, goed voor een bedrag van € 1645,34. De opbrengst van RABO Clubsupport komt dit jaar ten goede aan onze nieuwe activiteit RaceRunning voor de aanschaf van (trainings)materialen en/of RaceRunners. Een RaceRunner is een driewielig loopframe zonder pedalen en met een borststeun en stuur. Kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of te rennen. RaceRunning is de para-atletieksport waarbij de atleet met een RaceRunner op een atletiekbaan verschillende afstanden loopt of rent. Foto’s van de RaceRunnerdemonstratie op zaterdag 19 september zijn te zien op onze website.

2010 racerunning

Als het goed is hebben alle leden van de Rabobank een brief ontvangen met steminstructies. Stemmen is ook mogelijk door in te loggen in de app van de Rabobank of op de Rabowebsite, via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Maak er een traditie van en stem ook dit jaar weer massaal op Scorpio.