Uitgifte ‘Woodrunner hardloopshirts’

200623 woodrunner

En toen kwam Corona……

Ons ‘feestje’ ging helaas niet door. Nu liggen 40 nieuwe hardloopshirts al 3 maanden in een doos te wachten op de Woodrunners, zo noemen wij ons zelf al jaren.

Elke zaterdagochtend is het al om 9 uur druk bij Brasserie Woods in Oosterhout; het verzamel- en vertrekpunt voor vele fanatieke hardlopers, jong en oud, uit Oosterhout en omstreken. De meesten zijn ook lid van A.T.V. Scorpio en kennen het gebied om te hardlopen dan ook op hun duimpje.

De ene groep loopt 5 km, de andere groep 10 km en voor de échte fanatiekelingen wordt zelfs 15 km of meer gelopen. En je kunt aansluiten waar je wilt, niets hoeft en alles mag. Het is vrijwillig en op eigen initiatief. En na het hardlopen is het gezellig koffie drinken bij Woods, want gezelligheid staat bij ons voorop!

Begin dit jaar ontstond het idee om met een aantal Woodrunners dezelfde hardloopshirts te laten bedrukken. Van het één kwam het ander en begin maart hadden we géén 5 maar wel 40 bedrukte hardloopshirts besteld mét Brasserie Woods als onze sponsor, want vanaf het begin was Brasserie Woods al enthousiast over onze plannen! En we hebben bijna dezelfde naam 😉.

Helaas gooide Corona roet in het eten en ging alles voor maanden op slot.

Maar nu er versoepelingen zijn is het dan eindelijk zover!

We kunnen weer samen hardlopen én naar Brasserie Woods dus mogen we zaterdag eindelijk ons langverwachte Woodrunnershirt gaan dragen!

Het duurde even, maar dan heb je ook iets!