Uitstel Algemene Leden Vergadering, (ALV)

We hadden het zo mooi gepland in maart: onze Algemene Leden Vergadering. Maar het coronavirus gooide op een heel vervelende manier roet in het eten, vooral voor iedereen die graag sportief bezig is.

We hebben jullie geïnformeerd over het afgelasten van de ALV in maart en het plan is om de ALV te houden na 1 september . Na die datum mogen immers weer groepen bij elkaar komen van maximaal 100 personen.

Onze statuten schrijven voor dat een ALV dient plaats te vinden maximaal 6 maanden na beëindiging van het boekjaar (= juni 2020). Uitstel kan dus alleen met instemming van de ALV.

Daarom vragen we onze leden om aan te geven of zij er bezwaar tegen hebben de ALV te houden na 1 september, zodra daarvoor de mogelijkheid bestaat. Een bezwaar kan worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als de regels niet veranderen zal deelname van de ALV gebonden zijn aan een maximum van 100 personen. Dat aantal hebben we de afgelopen jaren nooit gehaald, maar je weet het maar nooit na zo’n lange sportloze periode. Daarnaast zal de oorspronkelijke begroting moeten worden aangepast en zullen de consequenties van de coronaperiode voor de contributie de nodige aandacht krijgen.

Ons bestuur zal zich beraden over wanneer de ALV zal plaatsvinden, de nieuwe agenda en de vorm waarin de ALV wordt gehouden. We zullen onze leden daarover tijdig informeren.