Björn verslaat het hele veld bij Atledo Cross

200204 atledocross

Zondag 2 februari, vier atleten zijn warm gelopen voor de Atledo Cross. Tijdens het inlopen werd al duidelijk dat het geen makkelijk parcours was. Veel los zand, verschillende heuveltjes en ook het weer zat niet echt mee. Maar niemand klaagde daarover. Iedereen had er zin in!!

Om 11.10uur viel het startschot en daar gingen ze, 200 meter over de zandvlakte, gevolgd door een heuvel. (waar de fotograaf strategisch stond opgesteld.)

De eerste atleet Die naar boven kwam was lid van ACW, met Björn op zijn hielen. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden! Korte daarachter kwamen ook Sjoerd, Jesse en Thomas naar boven. De eerste klim zat er op! Nu nog zo’n 800m, want de totale afstand was 1100m. Na de laatste bocht, zagen we als eerste atleet Björn richting finish gaan. Hij had de Waalwijker, tijdens de race, ingehaald en achter zich gelaten. Super prestatie Björn! Podiumplaats nummer één!
Sjoerd moest nog een eindsprint inzetten om zijn concurrent voor te kunnen blijven, maar helaas had hij net een iets grotere schoenmaat, en bleef hij Sjoerd net voor. (Reactie van Sjoerd: de volgende keer pak ik hem)

Goed zo, goede wedstrijdmentaliteit!

De volgende Scorpio atleet die binnen kwam was Jesse, Hij had zich werkelijk waar helemaal leeg gelopen. Goed gedaan jongen!
Vlak daarna kwam ook Thomas (pas één jaar aan het hardlopen). Voor hem was dit zijn tweede cross ooit en toch wist hij binnen het totale veld meteen een mooie plaats te bemachtigen!
Met dank ook aan de ouders voor hun supporting bij deze regenachtige wedstrijd.
We hebben er met z’n allen weer een gezellige ochtend van gemaakt.

Bekijk de foto's in het fotoalbum »