2020

Wedstrijden
Een paar weken geleden is besloten om voor de rest van dit jaar geen wedstrijden te organiseren. De dinsdagavond afgekondigde maatregelen laten dat onveranderd.

Trainingen
Voor de jeugdtrainingen (tot 18 jaar) verandert er weinig; deze trainingen kunnen dan ook gewoon doorgaan. Alle trainingen voor leden vanaf 18 jaar worden voor de komende 4 weken opgeschort. Daarover zijn de trainers geraadpleegd, die in grote meerderheid achter deze duidelijkheid staan.

De persconferentie van dinsdag maakte ook duidelijk dat er behalve (jeugd-)trainers en hun trainingsgroepen niemand anders tot het terrein wordt toegelaten en dat behalve de kantine nu ook de kleedkamers en de douches gesloten zijn. Tijdens de (jeugd-)training zal alleen het toilet in de multifunctionele ruimte beschikbaar zijn.

Handhaving
In de afgelopen weken is er regelmatig gecontroleerd of Scorpio zich aan de regels houdt. Dat was bij elke controle het geval. Maar de handhaving zal nu strenger zijn met grotere kans op waarschuwingen en mogelijk sluiting van de accommodatie.

Met het opschorten van de 18+ trainingen en door ons strikt aan de regels te houden wordt het risico op vervelende consequenties als gevolg van handhaving voorkomen en waarborgen wij zoveel als mogelijk de gezondheid van onze leden.

Laten we hopen dat de situatie over 4 weken zó verbeterd is, dat we weer gewoon allemaal samen kunnen sporten.

Intussen: Blijf gezond

Het Bestuur van ATV Scorpio

15 oktober 2020

Afgelopen jaren ontvingen leden van de Rabobank een brief met daarin de uitleg en codes om stemmen uit te brengen voor de Rabobank Clubupport. Dit jaar gaat dat anders.

Om je stem uit te brengen, dien je in te loggen via de Rabobank website of de Rabobank app. Ga vervolgens naar:
Pictogram 'Zelf regelen' -> Mijn lidmaatschap -> ClubSupport knop.

En stemmen maar!

08 oktober 2020

Breng nu ook je stem uit op ATV Scorpio! Dat doe je via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

06 oktober 2020

De Rabobank stelt elk jaar een fors bedrag beschikbaar voor clubs en verenigingen onder de naam Rabo Clubsupport. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club of vereniging. Elke stem telt mee voor een bepaald bedrag. Wie een rekening heeft bij de Rabobank kan ook lid worden van die bank. En alleen leden kunnen meedoen met de stemming voor de Rabo ClubSupport.

Alle leden kunnen vanaf 5 oktober stemmen op hun favoriete organisatie. Zie de promotiefoto op het prikbord in de gang van ons clubgebouw. Stemmen kan tot en met 25 oktober.

Scorpio-stemmers hebben er in de voorgaande jaren steeds voor gezorgd dat onze vereniging het hoogste bedrag uit de regio mocht ontvangen. Scorpio kreeg vorig jaar de meeste stemmen uit de hele regio van Rabobank Amerstreek: 324 stemmen, goed voor een bedrag van € 1645,34. De opbrengst van RABO Clubsupport komt dit jaar ten goede aan onze nieuwe activiteit RaceRunning voor de aanschaf van (trainings)materialen en/of RaceRunners. Een RaceRunner is een driewielig loopframe zonder pedalen en met een borststeun en stuur. Kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of te rennen. RaceRunning is de para-atletieksport waarbij de atleet met een RaceRunner op een atletiekbaan verschillende afstanden loopt of rent. Foto’s van de RaceRunnerdemonstratie op zaterdag 19 september zijn te zien op onze website.

2010 racerunning

Als het goed is hebben alle leden van de Rabobank een brief ontvangen met steminstructies. Stemmen is ook mogelijk door in te loggen in de app van de Rabobank of op de Rabowebsite, via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Maak er een traditie van en stem ook dit jaar weer massaal op Scorpio.

01 oktober 2020

Op de persconferentie van deze week zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Voor Scorpio heeft dat twee consequenties.

• De kantine is voorlopig weer gesloten. Kleedkamers en toiletten kunnen wel gebruikt worden, maar houd ook daar zoveel mogelijk rekening met de 1½ meter afstand.

• Er worden tot nader order geen toeschouwers op het terrein toegelaten tijdens trainingen en andere evenementen.

De gemeente controleert extra op de naleving van de maatregelen; er is in de afgelopen anderhalve week al drie keer gecontroleerd. Met goed gevolg. Laten we dat met elkaar zo houden. Gelukkig hebben we net op tijd onze Algemene Ledenvergadering en de RaceRunner demonstratie kunnen organiseren.

We wensen alle leden van Scorpio een goede gezondheid.

01 oktober 2020