2020

In verband met de Corona-uitbraak is de 3-wekelijkse inzameling van zaterdag 11 april a.s. afgelast. Er zullen geen containers worden geplaatst in Oosterheide en Strijen/Dommelbergen. De container bij onze accommodatie blijft staan en onze leden, en ook anderen, kunnen daar hun papier deponeren. Dagelijks wordt er gekeken in hoeverre de container is gevuld om eventueel te laten ophalen en wisselen. Op deze manier blijft er de mogelijkheid om, tot 1 juli van dit jaar, toch je papier kwijt te kunnen voor onze club.

08 april 2020

Eind 2018 is A.T.V. Scorpio overgestapt naar AllUnited voor de ledenadministratie. Begin 2020 hebben we de ledenmodule voor alle leden van onze vereniging geactiveerd. Dit betekent dat jij als lid voortaan digitaal jouw eigen persoonlijke gegevens kan wijzigen. Dit kan je 24 uur per dag doen via http://leden.atvscorpio.nl.

Wat kan je doen in de ledenmodule:

  • Je NAW gegevens wijzigen
  • Je rekeningnummer wijzigen
  • Afmelden als lid van de club
  • Een overzicht van facturen bekijken
Lees meer...
26 maart 2020

In navolging van de nieuwe aanvullende maatregelen voor onderwijs, horeca en sport van het kabinet wordt de sluiting van Scorpio uitgebreid tot en met maandag 6 april.

De atletiekunie krijgt vragen over ‘samen hardlopen’ of ‘gezamenlijk trainen op alternatieve locaties’, georganiseerd vanuit clubs of vanuit individuele leden zonder tussenkomst van clubs. Het advies van de Atletiekunie volgt uit de adviezen van het RIVM om dit niet te doen. Het advies is erop gericht sociale contacten te beperken en dat betekent dus ook 'samen sporten'. Scorpio ondersteunt dit advies van de atletiekunie.

Het bestuur hoopt dat we snel weer fijn samen kunnen sporten.

18 maart 2020

Het bestuur heeft besloten om alle trainingen en bijeenkomsten t/m 31 maart af te gelasten. Nu de overheid de maatregelen tot eind deze maand verscherpt heeft, volgen wij deze maatregelen. De Algemene Leden Vergadering zal daarom ook niet doorgaan, meer informatie hierover ontvang je in de nieuwsbrief.

Zodra er veranderingen zijn in de maatregelen, hopelijk versoepeling, dan zullen we een update communiceren.

14 maart 2020

Gezien de nieuwe landelijke maatregelen van het kabinet die gelden t/m 31 maart vanwege het COVID-19 virus zijn wij verplicht ook Rondje Vrachelen af te gelasten.

12 maart 2020