Succesvolle Vijfde Oosterhoutse Trail

Zaterdag 14 september was het na maanden vertraging dan eindelijk zover, de Vijfde Oosterhoutse Trail. Helaas waren we genoodzaakt de trail in juni af te gelasten i.v.m. de extreem hoge temperaturen. Met een volle wedstrijdkalender in september in het achterhoofd was het nog maar de vraag of onze jubileum trail een succes zou gaan worden.

Drie fraaie parcoursen, goed verzorgde drankposten, deskundige verkeersregelaars, perfecte mannen en vrouwen bij het inschrijven, in de catering, bij de tijdregistratie, leuke en gezellige achterlopers, goed personeel achter de bar en niet te vergeten een leuke grote groep enthousiaste lopers. Ofwel, een waar succes!

Dit jaar startten de lopers van de 25 en 18 km niet vanaf de atletiekbaan, maar werden ze met bussen naar de 8baan aan de Ketenbaan vervoerd om vanaf daar een mooie tocht door Boswachterij Dorst (Surae) te lopen, via Cadettenkamp naar en over de Vrachelse Heide om daarna te finishen op de atletiekbaan. De 8km trail vertrok als vanouds vanaf de atletiekbaan richting de Vrachelse Heide en terug. Bij de finish waren vele vermoeide, maar blije gezichten te ontwaren. Zeker de nieuwe routes werden zeer enthousiast ontvangen.

Al met al, dankzij de grote inzet van vrijwilligers en het enorme enthousiasme van de lopers is de Vijfde Oosterhoutse Trail weer een waar succes geworden!

En voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen, zet op 27 juni 2020 alvast de Zesde Oosterhoutse Trail in de agenda. Tot dan!