Juryleden gezocht

Doet uw kind mee aan atletiekwedstrijden en denkt u als u langs de lijn staat te kijken: wat doen ze toch allemaal op dat veld? Maar belangrijker, lijkt het u leuk om wat (actiefs) te doen terwijl u toch er bent? Grote kans dat een jurycursus dan iets voor u is.

Begin september wordt er weer een nieuwe cursus opgestart bij Scorpio. Deze cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten, deze keer op een vrijdagavond. Er is geen examen, wel is het handig als u van te voren steeds thuis wat voorbereidend werk kan doen.

De cursus is gratis!

U bent van harte welkom bij deze cursus en om daarna deel uit te maken van een leuk en enthousiast jurykorps.

Mocht u nog vragen hebben over deze cursus dan laat maar weten. Als u mee wilt doen dan horen wij dat graag en krijgt u snel te horen hoe het gaat met inschrijven.

Hopelijk tot in september.

Met sportieve groet,

Corry van der Pas – Cursusleider – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jessica de Boer – Jurycoördinator – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marco van der Made – Voorzitter WOC – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.