2018

Mari Kastelijns is winnaar van de gemeente Oosterhout geworden bij de Clubheld van het jaar verkiezing. Iedereen die een stem heeft uitgebracht: ontzettend bedankt!

Mari is echter geen regiowinnaar waardoor er geen kans meer gemaakt kon worden op de prijs van € 10.000,-
Maar de ruime zege in Oosterhout is uiteraard meer dan verdienstelijk en zeker iets om trots op te zijn. Gefeliciteerd Mari!

181218 mari

18 december 2018

Vanaf zondag 23 december tot en met zondag 6 januari is er geen training voor de trimgroepen, wandelaars en nordic-walkers.

10 december 2018

Beste leden van ATV Scorpio,

Onze held van de club Mari Kastelijns is genomineerd bij de verkiezing Clubhelden van de Amateursport, een initiatief van BN DeStem. Er kan op Mari Kastelijns worden gestemd via https://bndestem.clubheldvanhetjaar.nl/mari-kastelijns

Wist je dat Mari Kastelijns 10.000 euro voor Atletiekvereniging Scorpio kan winnen? Bekijk hier de tussenstand om te zie hoe Mari Kastelijns er nu voor staat. Stemmen kan nog tot en met 30 november, dus er is nog niets beslist.

27 november 2018

181126 oliebollen

Beste Scorpio leden,Doe mee aan de sportiefste afsluiting van het jaar!


Op donderdagavond 27 december zullen we om 19:30 uur weer starten met onze jaarlijkse oliebollenloop. Een leuke afsluiting van het jaar waarbij iedereen op zijn of haar eigen tempo/tijd een rondje kan lopen. Leden van de trimgroepen,wedstrijdgroep, wandelaars, leden van de Nordic walking groep en natuurlijk ook de  vrijwilligers. Iedereen is van harte welkom. We starten deze avond dus zoals gezegd om 19:30 uur, beginnende met een korte warming-up. Daarna gaan we allemaal een voor ieder geschikt rondje rennen en of wandelen  en dit zal tot uiterlijk 20:30 á 20:45 duren. Hierna gaan we met zijn allen nog even nagenieten onder het genot van natuurlijk heerlijke oliebollen en een glas glühwein.Om op deze avond een extra feestelijke sfeer te creëren op de baan, willen we iedereen vragen om bijvoorbeeld verkleed te komen, of (Kerst)verlichting te dragen.  Geeft er toch weer een beetje meer sfeer aan. Wij willen deze keer eens geen prijzen maar iets anders verrassends te organiseren en wat dat is houden wij natuurlijk nog even geheim.


Tevens weten wij zeker dat er tussen onze leden buiten sportief talent, ook het nodige muzikale talent aanwezig is. Daarom zouden we het leuk vinden als er ook groepen zijn die het aandurven om een zelf gecomponeerd lied te zingen deze avond.


Kortom een en al gezelligheid.  Jij bent er toch ook zeker bij ?!

26 november 2018