Kwartaalnota's

Beste atleet, trimmer en ouders/verzorgers,
 
In het kader van de AVG is Scorpio voor de ledenadministratie gebruik gaan maken van een ander programma, nl. AllUnited. Omdat de overstap naar een nieuw programma altijd net wat meer voeten in aarde heeft, is de incasso voor het 4e kwartaal 2018 ook iets later dan u gewend bent.

Wat is er nieuw? Het nieuwe programma stuurt standaard een kwartaalnota naar uw emailadres. Indien u gewend bent om te betalen naar aanleiding van de nota, dan is dit uw kwartaalfactuur waarop de benodigde betaalgegevens staan vermeld.

Wanneer u opdracht tot automatische incasso hebt gegeven, hoeft u verder niets te doen. Het bedrag wordt net als altijd van uw bankrekening afgeschreven. De nota kunt u in uw eigen administratie bewaren.

Binnen het nieuwe programma zijn ook alle vrijwilligers ingeschreven. Deze krijgen een €0,- nota. We gaan proberen om deze optie uit te zetten, maar voorlopig kan dat nog niet.
 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur