2018

Voor de container bij Winkelcentrum Zuiderhout op 17 maart heb ik nog geen vrijwilliger(s).
Een vrijwilliger helpt bij het lossen en laden en deelt de gratis loten uit. De containers zijn open van 10.00 uur tot 13.30 uur.
Men kan ook een maatje zoeken om samen de tijd in te delen als de wachtbeurt je te lang lijkt of je niet de volle tijd beschikbaar bent.
Ik hoor of zie het graag. Bel naar 0162-433885 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

12 maart 2018

Op 22 april vindt de eerste editie plaats van Run Ride Row. Dit is een evenement voor iedereen die het gehandicapte kind een warm hart toedraagt en het leuk vindt om dat op een sportieve manier te uiten. Het streven is een opbrengst van 1000 Euro sponsorgeld per team. Meedoen kan vanaf 16 jaar. Voor deze, eerste keer kunnen maximaal 20 teams inschrijven.

Run Ride Row is een actie waarbij deelnemers als team gaan hardlopen, mountainbiken en roeien om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gehandicapte kind. Met de opbrengst van het evenement worden in samenwerking met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) projecten gerealiseerd. Het project waar de opbrengst van deze editie naar toe gaat is het TICOhuis in Oosterhout.  

Run Ride Row is een evenement gericht op teamprestatie en plezier hebben. Het is géén wedstrijd. De teams bestaan uit vier tot zes personen. Tenminste drie leden uit het team gaan hardlopen, tenminste drie leden gaan mountainbiken en het volledige team gaat roeien. Deelnemende lopers leggen een parcours van 10 km af; mountainbikers leggen een parcours van 30 km af. Zowel bij het lopen als het mountainbiken kunnen deelnemers afgelost worden door andere deelnemers uit hetzelfde team. Als laatste roeit het hele team 2 kilometer.

180422 runriderow

11 maart 2018

De kledingbeurs wordt verzet naar dinsdag 6 maart, aangezien trainingen vanwege de kou niet doorgaan.

» Meer informatie over de kledingbeurs

26 februari 2018

Op 27 februari houdt de jeugdcommissie een 2e hands kledingbeurs en informatie avond!

Bekijk de kalender of download de uitnodiging voor meer informatie.

15 februari 2018