2018

Hierbij nog een terug blik op het geslaagde, zonnige juniorenkamp. Wil je weten wat je gemist hebt of ben je gewoon nieuwsgierig hoe het geweest bekijk dan de foto´s in het fotoalbum

16 november 2018

In de week van 12 t/m 17 november wordt weer de jaarlijkse landelijke collecte voor de NSGK(Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) gehouden.
Ook dit jaar haakt Scorpio hierop in via het zogenaamde Extra-Project. Dit houdt in dat de helft van de opbrengst van onze collectanten mag worden bestemd voor een plaatselijk doel voor gehandicapten.

Bij Scorpio is gekozen voor de VB-groep waarbij de opbrengst onder meer bestemd is voor de aanschaf en vervanging van de nodige materialen.
Wij zijn nog druk op zoek naar uitbreiding van het huidige groepje collectanten voor de hele gemeente Oosterhout en omliggende plaatsen. Wie zich enkele uren overdag of 's-avonds voor dit doel wil inzetten kan voor verdere info en/of aanmelding contact opnemen met Jan Schrauwen, tel.0162-433885, 06-28067167 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

11 november 2018

Beste atleet, trimmer en ouders/verzorgers,
 
In het kader van de AVG is Scorpio voor de ledenadministratie gebruik gaan maken van een ander programma, nl. AllUnited. Omdat de overstap naar een nieuw programma altijd net wat meer voeten in aarde heeft, is de incasso voor het 4e kwartaal 2018 ook iets later dan u gewend bent.

Wat is er nieuw? Het nieuwe programma stuurt standaard een kwartaalnota naar uw emailadres. Indien u gewend bent om te betalen naar aanleiding van de nota, dan is dit uw kwartaalfactuur waarop de benodigde betaalgegevens staan vermeld.

Wanneer u opdracht tot automatische incasso hebt gegeven, hoeft u verder niets te doen. Het bedrag wordt net als altijd van uw bankrekening afgeschreven. De nota kunt u in uw eigen administratie bewaren.

Binnen het nieuwe programma zijn ook alle vrijwilligers ingeschreven. Deze krijgen een €0,- nota. We gaan proberen om deze optie uit te zetten, maar voorlopig kan dat nog niet.
 
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur

07 november 2018

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in de privacyverklaring voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van deze verklaring, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

» Bekijk de privacyverklaring

05 november 2018