Hulp gezocht voor Oosterhoutse Trail 2018

180807 oosterhoutsetrail

Na het succes van de vorige edities, zal op zaterdag 7 juli 2018 voor de 4e keer de Oosterhoutse trailrun plaats vinden door het mooie gebied van de Vrachelse heide. De start en finish zijn bij A.T.V. Scorpio.

Zo’n evenement kan natuurlijk alleen maar plaats  vinden door de geweldige inzet van talloze vrijwilligers. Ook voor deze komende editie zijn wij dus weer op zoek naar de nodige helpende handen. Het hardst zijn wij op dit moment op zoek naar mountainbikers.  Het gaat om het volgende:

  • Vanaf `s-ochtends  7:00 á 8:00 uur 6 mensen (3 koppels van 2) die helpen met het uitzetten van de route.
  • Vanaf 14:30 2 fietsers die de lopers begeleiden en 2 fietsers die alles onderweg controleren. -  Vanaf 14:30 ook weer 6 mensen (3 koppels van 2) die helpen met het opruimen van het parcours.

Per tweetal zal het zo’n drie uurtjes tijd kosten. Dus, ben jij iemand die graag met je fiets door de bossen rijdt en vind je het leuk om te helpen bij bovenstaande zaken, meld je dan aan bij Peter Vermonden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Buiten de onnoemelijke dank van alle lopers en organisatie, is er natuurlijk ook nog een kleine attentie voor de vrijwilligers.
Al lijkt de zomer van 2018 nog heel ver weg, bij interesse graag z.s.m. opgeven aangezien we al volop met de voorbereidingen bezig zijn.