Corrie Roovers overleden op 19 januari 2017

✝ 19-01-2017

170119 corrieroovers

Met ongeloof heeft het bestuur van ATV Scorpio kennis genomen van het overlijden van Corrie Roovers. Corrie heeft vanaf 1978 een trimgroep getraind bij Scorpio. Vanwege gezondheidsproblemen is zij hier een jaar of 2 geleden mee gestopt. Zij trainde met haar groep altijd in het bos en kwam nauwelijks op de baan, maar zij kwam altijd trouw naar de jaarvergaderingen van Scorpio. De baanatleten kennen haar van de wedstrijden bij haar eigen vereniging A.V. Sprint in Breda waar zij altijd als jurylid klaar stond om te helpen, het liefst bij de werpnummers.

Nadat zij vanwege haar gezondheid met de trainingen bij Scorpio moest stoppen heeft Scorpio haar tijdens de vrijwilligersavond van januari 2015 nog in het zonnetje gezet.

Naast een leuke trimtrainster is Corrie vele malen Nederlands-, Europees- en Wereldkampioen geweest, vooral bij de Master op de werponderdelen. Zij heeft nog wedstrijden gedaan tegen Fanny Blankers-Koen. 

Voor verdere informatie over de uitvaartplechtigheid verwijzen wij u naar de rouwkaart. Wij leven mee met de familie en naasten van Corrie. Heel veel sterkte toegewenst.