Media: Oproep aan alle leden van jong tot oud en van de atletiek tot aan hardlopen, wandelen en nordic walkers!

media

Beste Allemaal,

Wij gaan zometeen weer het nieuwe jaar in waarin wederom van alles bij Scorpio te gebeuren staat, zoals de opening van de nieuwe baan maar ook een aantal wedstrijden bij de jeugd bij het atletiek gebeuren en ook bij de senioren maar ook wedstrijden zoals Rondje Vrachelen, De Oosterhoutsetrail, De Scorpio-Cross en de Oliebollenloop. Tevens is het de bedoeling om in januari met een nieuwe opstapgroep te starten.

Bij al deze activiteiten is het natuurlijk van levensbelang dat er ruim voldoende deelnemers zijn maar ook vrijwilligers en wat natuurlijk ook van levensbelang voor de vereniging is dat er steeds nieuwe leden zich aanmelden van jong tot oud maar ook nieuwe trainers en vrijwilligers.

Maar ook sponsoren zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor de vereniging waarbij ik van mening ben dat zij veel meer met foto`s en naam benoemd moeten worden niet alleen op de website of in het clubblad maar vooral via de sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram, Video Content enzovoort.

Ikzelf ben vooral van mening dat onze sporters veel meer in beeld moeten komen wat betreft hun activiteiten en dan bedoel ik niet alleen wedstrijden maar ook hoe plezierig het is om te trainen en ook hier van jong tot oud en ook onze G-Atleten natuurlijk. Natuurlijk ook de vrijwilligers hoe die bezig en met wat zij bezig zijn en hoe leuk het is om dit te doen.

Ook zou het leuk zijn om af en toe een klein interview te plaatsen met bijvoorbeeld onze voedingsdeskundige of onze Fysiotherapeuten of iemand van de jeugd of een trainer enzovoort maar ook met ouders en of begeleiders. Langs de kant en ook mensen die helpen bij de baanwedstrijden en kantinemedewerkers enzovoort.

Ik denk dat wij hier een aantal mensen voor nodig hebben die regelmatig foto`s en berichten en of video`s en interviews en wat dan ook regelmatig (zeker 3 x per week) willen verzorgen en of plaatsen.

Nu is mijn vraag of er een aantal hieraan mee zouden willen doen om dit tot een succes te brengen en alles wat met Scorpio te maken heeft meer bekendheid te geven en te laten zien, maar ook of jullie liefhebbers kennen die dit leuk vinden om te doen en dat hoeven natuurlijk niet alleen leden te zijn maar kunnen ook begeleiders en of ouders zijn bijvoorbeeld. Natuurlijk is het niet de bedoeling om jullie dit alleen te laten doen maar juist in samenwerking zodanig dat het niet meer dan 1 uurtje in de week aan tijd kost en het ook goed te doen is.

Afijn, ik hoor gewoon heel graag jullie reactie.

Met vriendelijke groet,
Peter Vermonden
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)