Rabobank Clubkas Campagne is gestart: stem op Scorpio

Beste Scorpio-leden,

rabobankclubkasZoals jullie weten doet Scorpio mee aan de Rabo Clubkascampagne. Alle leden van de Rabobank Amerstreek krijgen 5 stemmen om te verdelen over de vereniging en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Elk Rabobank-lid mag maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Deze stemmen zijn geld waard. In de Clubkas zit namelijk €60.000,- om te verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Net als vorig jaar neemt Scorpio deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen Scorpio krijgt, hoe groter het aandeel in de Clubkas is dat Scorpio ontvangt. Dit jaar willen we de bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne graag besteden aan de kosten voor Scorpio die verband houden met de renovatie van onze atletiekbaan.

Inmiddels hebben de Rabobankleden hun persoonlijke stemkaart thuis ontvangen. Van 6 april t/m 18 april kun je stemmen via www.dichterbijamerstreek.nl/onze-fondsen/rabobank-clubkas-campagne. Daarna worden de stemmen geteld en bekend gemaakt welk geldbedrag Scorpio mag ontvangen vanuit de Rabobank Clubkas Campagne.

Help jij ons dit jaar weer naar de eerste plaats?! Dat kan ook door deze e-mail door te sturen naar familie, vrienden en kennissen. Als zij lid zijn van de Rabobank kunnen ook zij twee stemmen op Scorpio uitbrengen.

Voor meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne kun je terecht op www.dichterbijamerstreek.nl en natuurlijk bij ons.

Met sportieve groet,
 

Het bestuur van ATV Scorpio