Ga gezond aan de gang in 2016 en test jezelf

160314 coopertest

Woensdag 13 April 2016 worden er bij ATV Scorpio Coopertesten gehouden waar bijna iedereen aan mee kan en of mag doen.   
De bedoeling van deze test is dat men in 12 minuten een zo groot mogelijke afstand loopt zodat je kan zien hoe je er conditioneel voorstaat en als je dit na bijvoorbeeld 3 maanden of een half jaar nog eens doet hoever je vooruit bent gegaan.

Deze testen gaan we houden op de baan van ATV Scorpio en starten om 20.30 uur en worden ieder half uur gehouden tot 22.00 uur.

De kosten van deze test zijn 3 Euro waarbij inbegrepen is dat je gebruik mag maken van de kleedruimte en doucheruimte, dat je de gelegenheid krijgt om eerst warm te lopen en je krijgt een certificaat op naam met datum en gelopen afstand. Tevens is er de mogelijkheid om eventueel wat te drinken in onze kantine.

Tevens is er de mogelijkheid voor groepen, bedrijgen en/of instanties om deze Coopertest te doen en dit kan eventueel op aanvraag.

Mocht je interesse hebben in de Coopertest kom dan woensdag 13 April naar Scorpio, wij zijn daar vanaf 19.30uur aanwezig in de kantine. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid aan de Warandalaan nr. 8.

Voor meer informatie Tel.nr. 06-16780338 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze test gaan wij éénmaal in de twee maanden of op speciaal verzoek organiseren. Wij organiseren overigens ook Zoladz en Shuttle-run testen op verzoek.