Scorpio pupillen nemen 4 prijzen mee naar huis

160308 regio13

Afgelopen vrijdag was in Rijen de prijsuitreiking van het regio 13 cross circuit. Maar liefst 4 Scorpio pupillen namen een beker mee naar huis.

Binnen regio 13, het regio van West Brabantse Atletiekverenigingen, werd in oktober gestart met het crossseizoen. Daarna volgden nog een stuk of 10 crossen, met op zondag 28 februari de laatste bij Atledo in Dongen. Atleten konden elke cross punten verdienen afhankelijk van hun klassering en bij een deelname aan minimaal 5 crossen, verdien je een plaats in het eindklassement.
Bij de allerjongste meisjes, C pupillen (2008), nam Faylinn Janssen de beker van de 3e plaats mee naar huis. Ze had precies evenveel punten als nummer 2, maar Faylinn had helaas1x minder gewonnen. Goed gedaan hoor!

Bij de C pupillen jongens hadden we 4 trouwe deelnemers. Finn Hoek, zelfs nog maar mini-pupil, was in zijn eerste seizoen 4e geworden. Heel knap gedaan, en hij had zelfs evenveel punten als de nummer 3. Boris Griep was nummer 3, en hij was net 1x vaker 2e geworden dan Finn. Vandaar de beker van de 3e plaats voor hem. Ewart van Son was de beste van deze Scorpio vrienden, en werd 2e! Keurig!

Dan de A pupillen jongens (2005-2006). Met grote overmacht heeft Niels Laros daar de 1e plaats veroverd. Hij deed aan 8 crossen mee en won ze allemaal! Dan waren er nog een aantal eerstejaars jongens die trouw hebben deelgenomen. Stijn Maarschalk werd 18e en Stijn Groeneveld 20e.

Bij de meiden helaas geen podiumplaatsen. Het waren twee eerstejaars A pupillen die in het eindklassement stonden. Lotte Griep werd 9e en Margit van Son 11e. Dat belooft wat voor het volgend seizoen, als zij de oudste zijn...... Alle kinderen uit het klassement kregen een diploma en een blik met snoepjes van de sponsor.
In het verenigingsklassement werd Scorpio slechts 4e. Dat lag niet aan de toppers die hierboven zijn genoemd maar helaas waren er verder niet veel atleten die hadden meegedaan.