Grootste succes ooit voor Scorpio bij de NK Indoor voor C/D junioren

160125 nkcdjunioren

Twee dagen lang was de prachtige indooraccommodatie van de Omnisporthal plaats van de officieuze Nederlandse kampioenschappen voor de C/D jeugd. Nog nooit waren er zoveel medailles en clubrecords voor onze junioren.

De tweede dag werden de atleten opgeschrikt in de vroege ochtend door een brandalarm. Loos alarm maar alle onderdelen begonnen een uur later. Over de twee dagen werden er 10 medailles door de Scorpio jeugd gewonnen en 6 clubrecords verbeterd en 1 geëvenaard.

Grootse winnaar was Stijn Hendriks met drie 1e plaatsen bij de Jongens D 1e jaars op hoogspringen, verspringen en de 60 meter Horden, drie clubrecords en twee kampioenschap records. Hij werd gevolgd door 1e prijs winnaars Janneke Pluimes op kogel MC 2e jaars, Lars Laros op de 1500 meter Jongens C 1e jaars en Stan Schipperen op de 1500 meter Jongens C 2e jaars.
Tweede plaatsen waren er voor Femke Kuppens MD 2e jaars op de 60 meter Horden en Chuck Pols JD 2e jaars op Polshoog en derde plaatsen voor Femke Kuppens bij het kogelstoten en Jens de Wilde JD 2e jaars bij het verspringen.

Uiteraard complimenten voor de atleten maar zeker ook voor de trainers, die daar de hele dag met de atleten bezig waren.

» Bekijk de uitslagen