Informatie-avond verantwoord beginnen met hardlopen 6 juli

Altijd al verantwoord willen hardlopen? Zonder sportervaring, na 15 weken training 30 minuten achtereen kunnen hardlopen? Dat is ook voor jou mogelijk.

Atletiek- en trimvereniging Scorpio start in september aanstaande weer een nieuwe beginnersgroep, de “Opstapgroep”. Op maandag 6 juli aanstaande van 19:30-20:30 is er een informatieavond.

De cursus is iedere week op maandag - en donderdagavond van 20:00 tot uiterlijk 21:30 en is voor iedereen met een goede gezondheid vol te houden.

De cursus wordt gegeven door gediplomeerde Atletiek Unie trainers die naast het sociale aspect veel aandacht besteden aan warming-up, cooling-down, kleding, schoenen en loophouding.

Ben je zo’n doorzetter en ouder dan 18 jaar, in het bezit van een goede gezondheid maar ook van een dosis humor, aarzel dan niet langer, maar geef je op. Wij kunnen ca. 50 personen voor deze groep gebruiken. Vol is vol!

Ben je nog niet zo zeker of het iets voor jou is, kom dan naar de informatie-avond op maandag 6 juli 2015 van 19:30-20:30 bij ATV Scorpio, Wilhelminakanaal Zuid 78, 4903 RA te Oosterhout