Rabobank Clubkas Campagne: stem op Scorpio.

Beste Scorpio-leden,

rabobankclubkasWellicht hebben jullie al uit de media vernomen dat Rabobank Amerstreek ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne organiseert. Alle leden van de Rabobank Amerstreek krijgen 5 stemmen om te verdelen over de vereniging en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Elk Rabobank-lid mag maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen. Deze stemmen zijn geld waard. In de Clubkas zit namelijk €50.000,- om te verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Ook Scorpio neemt deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen Scorpio krijgt, hoe groter het aandeel in de Clubkas is dat Scorpio ontvangt. Personen die een "en / of"- bankrekening hebben kunnen ook beiden lid zijn /- worden van de RaboBank, dus allebei aanmelden voor 1 maart a.s.

In 2014 was Scorpio dankzij jullie stemmen de absolute koploper van de Clubkas Campagne met maar liefst €1.104,-. Dat geld hebben we besteed aan het aanschaffen van beachflags die bij sportevenementen gebruikt worden, het aanschaffen van hoodies voor de trainers en het organiseren van sportevenementen.

Dit mooie resultaat willen we graag evenaren in 2015. Daar hebben we jullie steun voor nodig. Als ATV Scorpio gaan we daarom campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Ben je zelf Rabobanklid of ken je iemand die lid is van de Rabobank, dan hopen we natuurlijk op jouw stem!

Dit jaar willen we de bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne graag besteden aan vervanging en uitbreiding van atletiekmaterialen, kleding voor de klusploegmedewerkers en het organiseren van sportevenementen, in het bijzonder de Scorpio Cross die dit jaar voor de 50e keer georganiseerd wordt.

Maar let op: het hebben van een Rabobankrekening is nog niet gelijk aan het lid zijn van de Rabobank. Het stemmen is alleen voorbehouden aan Rabobankleden. Lid worden van de Rabobank is eenvoudig en brengt geen extra kosten met zich mee. Kijk op www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/amerstreek/leden/ of bel 0162 588100 om na te gaan of je lid bent en/of om je aan te melden. Om nog te kunnen stemmen, moet je voor 1 maart a.s. lid worden.

Hoe gaat de Rabobank Clubkas Campagne in zijn werk?
De stemperiode duurt 2 weken, van 2 april tot en met 14 april. De Rabobankleden worden persoonlijk aangeschreven door de Rabobank om digitaal hun stemmen uit te brengen. Daarna worden de stemmen geteld en bekend gemaakt welk geldbedrag Scorpio mag ontvangen vanuit de Clubkas Campagne.

Omdat met ingang van 2014 dit de enige manier is waarop Scorpio nog een bijdrage van de Rabobank kan ontvangen, is deelname aan deze campagne erg belangrijk. Wij zullen er als vereniging dus op diverse momenten aandacht aan besteden op verschillende wijze. Maar jullie bijdrage en steun is erg belangrijk om zoveel mogelijk stemmen voor Scorpio te werven.

Voor meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne kun je terecht op www.dichterbijamerstreek.nl/onze-fondsen/ en natuurlijk bij ons.

Met sportieve groet,
 
Het bestuur van ATV Scorpio