Super trots op ridder Jan Snoeren!

Inmiddels is het regionaal en landelijk bekend: tijdens onze vrijwilligersavond op vrijdagavond 17 januari 2014 is Jan Snoeren Koninklijk onderscheiden. De vereniging is super trots en feliciteerde Jan en zijn vrouw Ineke onmiddellijk met deze zeer bijzondere en zeer verdiende onderscheiding!

Met de onverwachte komst van de burgemeester om ons bestuurslid te onderscheiden met een lintje kreeg de feestelijke avond een prachtig oranje tintje. Willemijn van Hees, burgemeester van Geertruidenberg was speciaal naar Oosterhout afgereisd om Jan, inwoner van Raamdonksveer de versierselen op te spelden die horen bij de Koninklijke Onderscheiding van Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Een kijkje in zijn enorme staat van dienst: Jan Snoeren is nog altijd zeer actief bestuurslid, deelnemer van de wedstrijdorganisatiecommissie en de klusploeg van onze vereniging ATV Scorpio. En hij doet heel veel achter de schermen samen met zijn vrouw Ineke, o.a. voor de ledenadministratie.. Naast zijn vele verdiensten voor onze club is Jan circa 35 jaar jurylid geweest en scheidsrechter, wedstrijdleider, beoordelaar, technisch gedelegeerde en jury d’appel bij alle mogelijke nationale en internationale wedstrijden. Daarnaast ontplooide  hij activiteiten voor de Atletiekunie. Zo was hij er voorzitter van de werkgroep jurykader, lid van de klankbordgroep juryopleidingen en coördinator technische gedelegeerden. In 2006 ontving Jan Snoeren van de Atletiekunie het Lidmaatschap van Verdienste. Jan is zijn carrière in de atletiekwereld begonnen bij Achilles Etten-Leur. Vermeldenswaard is nog dat hij mede-initiatior is van de Marathon Brabant. 

Super trots zijn we op ridder Jan. En velen zijn dan met ons. Uit de talrijke twitterberichten, e-mails en felicitaties blijkt dat veel liefhebbers van de atletieksport hem de onderscheiding van harte gunnen. Het spreekt van zelf dat we Jan nog lang in ons midden willen hebben en met plezier en passie zijn sporen verder trekt op en om onze accommodatie.
Bestuur ATV Scorpio

Bekijk de foto's van de vrijwilligersavond en onderscheiding