scorpio header vervolg

Laatste indoor bij Spiridon in Rijen

Laatste Indoorwedstrijd bij Spiridon in Rijen brengt veel groen/geel van Scorpio op het podium.

De laatste wedstrijd van het indoorcircuit zit erop, de voorbereidingen voor de competitiewedstrijden buiten zijn al in volle gang.

Stijn Hendriks werd weer eens 1e bij de Jongens Pupillen B en met een nieuw clubrecord, dit keer op de 35 meter met een tijd van 5.71 seconde. Patrick Leemans werd weliswaar 4e in de meerkamp maar had toch een geslaagde dag met een evenaring van het clubrecord hoogspringen bij de Jongens Pupillen A met een hoogte van 1.35 meter. Hij is de vijfde pupil A van Scorpio die de hoogte van 1.35 meter haalde. De eerste, Leendert Brethouwer, tegenwoordig trainer van de hoog- en verspringers, deed dat al in 1987. Zijn zoon Yorick werd vierde bij de Pupillen B. Het wachten is dus op de eerste jongen die hoger gaat springen dan 1.35 meter.

Ook een eerste plaats haalde Femke Kuppens bij de meisjes pupillen A met onder andere een mooie 1.30 meter op het hoogspringen. Een tweede plaats was er voor Joosje Heymeijer bij de meisjes B en voor Tia Ackermans bij de meisjes C, derde plaatsen waren er voor Eva Nijdam en Jeroen Rops, die een nieuw persoonlijk record stootte met de 4 kg kogel van 10.47 meter.