scorpio header vervolg

Nieuwe clubkleding

Beste meiden, jongens, dames, heren,

clukkleding 2013Na een lange zoektocht hebben we een leverancier gevonden die voor ons de clubkleding gaat leveren. De naam van de leverancier is Balanssport en ze zijn gevestigd in Helmond. Veel van onze Brabantse collega verenigingen gingen ons voor, zoals Atledo uit Dongen, HAC Helmond, Eindhoven Atletiek en Sprint Breda. Scorpio doet direct zaken met Balans sport, er zit geen winkel tussen.

Scorpio gaat de kleding bestellen. We willen graag de juiste spullen bestellen en de goede aantallen. Scorpio kan niet met al te grote voorraden werken. Dit betekent dat we iedereen die kleding wil aanschaffen uitnodigen om op één van de pasavonden te komen en de kleding te passen en vervolgens te bestellen. De kleding die gepast kan worden is van de stof en in de pasvorm zoals we die straks ook geleverd krijgen. De kleuren van de paskleding zijn niet de Scorpiokleuren, we maken gebruik van een algemene passet.

Voor wie?
Atleten, klein en groot, die meedoen aan officiële wedstrijden dienen de wedstrijdkleding van Scorpio te dragen. Wedstrijdkleding is een zwarte korte broek, een singlet (hemd) of een topje. Officiële wedstrijden zijn wedstrijden die door de Atletiekunie als zodanig worden aangemerkt. Het gaat vooral om Nationale Kampioenschappen en competitiewedstrijden.

Ook bij niet officiële wedstrijden is het goed om de wedstrijdkleding te dragen. Atleten zijn daardoor herkenbaar voor trainers, clubgenoten en fans. Het ziet er netjes uit en we stralen als leden van Scorpio een eenheid uit. Dus doe je regelmatig mee aan wedstrijden, schaf dan een wedstrijdtenue aan!

Wanneer en waar?
De pasavonden zijn op dinsdag  26 maart,  t/m vrijdag 29 maart 2013 van 18:30 t/m 21:30 en als extra dag zaterdag 30 maart van 10:00 tot 12:00. De pasavonden worden gehouden bij Scorpio in de vergaderruimte.

Als ik nu geen kleding bestel, kan ik het later dan nog wel kopen?
Scorpio zal een aantal kledingstukken extra bestellen, zodat er een kleine voorraad is. We gaan vanaf augustus 2013 maandelijks een avond de ‘’winkel’’ opendoen. Verder wordt twee keer per jaar, in het voor- en in het najaar, opnieuw een mogelijkheid geboden tot passen en bestellen.

Welke artikelen kan ik bestellen?
We geven op dit moment voorrang aan de wedstrijdkleding. Dat betekent dat u nu korte en middellange tights  (strakke broekjes), singlets (hemdjes), topjes, vlinderbroeken en sprintpakken kunt bestellen.
Buiten de wedstijdkleding is er nu ook al een lange tight beschikbaar. Deze kan ook bij crosses gedragen worden. Mogelijk volgen later nog andere artikelen, zoals T-shirts en regenjacks. 

Prijzen
Download de PDF voor de (voorverkoop)prijzen.

Betalen en afhalen.
Nadat u de kleding heeft gepast, vult u op het bestelformulier in wat u wilt kopen. Bij het bestelformulier zit ook een eenmalige machtiging. Die dient u in te vullen en te ondertekenen. Alleen formulieren met ingevulde en ondertekende machtigingen worden in behandeling genomen. De eenmalige machtiging wordt pas afgeschreven als de kleding geleverd wordt. We werken niet met contante betalingen.

Na alle pasavonden wordt de kleding besteld. De levertijd van de kleding is 4 tot 8 weken. Zodra de kleding binnen is, krijgt u bericht. De kleding kan dan afgehaald worden bij Scorpio.

Nog vragen en verdere informatie.
Als u nog vragen heeft, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lees ook regelmatig de website van Scorpio, www.atvscorpio.nl, daar vindt u altijd het laatste nieuws.

Tot ziens op 26,27,28, 29 of 30 maart 2013

Met sportieve groet,
de kledingcommissie,
Annet van der Steenhoven,  Maaike Snijders, Esther Nijdam- van Nieuwburg, Ivette van Kaathoven, Jeroen Provoost, Koen  Voermans en Mike Stout