scorpio header vervolg

Veel podiumplaatsen jeugd bij prijsuitreiking cross-circuit

 Maar liefst 7 scorpio atleten stonden afgelopen vrijdag bij de jeugd op het podium bij de prijsuitreiking van het cross-circuit. 17 Scorpio atleten tm de c-junioren kwamen in het eindklassement voor. Je moet daarvoor aan minimaal 5 crossen uit een serie van 10 crossen deelnemen. Naast het individuele klassement was er nog een verenigingsklassement, waarbij Scorpio de ondankbare 4e plaats innam. Wanneer er meer scorpio atleten hadden meegedaan, waren we zeker in de top 3 beland.

Als eerste was Niels Laros aan de beurt. Hij behaalde goud in het klassement. Hij is alle crossen eerste geworden. Daarna was Anouk van Jeveren aan de beurt. Ze behaalde zilver. Na de c-pupillen was het de beurt aan de b-pupillen. Hier ging de eer naar Stijn Hendriks, die 1e werd en bij de meisjes ging brons naar Bieke Schipperen. Ook bij de a-pupillen wederom twee podiumplaatsen. Lars Laros behaalde brons bij de jongens en bij de meisjes ging Eva Nijdam er met het goud vandoor. De laatste podiumplaats ging naar Stan Schipperen. Hij werd 2e bij de d-junioren jongens.


De prijsuitreiking werd gehouden bij Attila en was in handen van onze "eigen" André Aarts, voorzitter van regio 13, samen met Peter Monsieurs, die bij bijna alle wedstrijden de microfonist was. 
Alle deelnemers werden naar voren geroepen en kregen een diploma en een zakje chips. Onder de atleten die wel aanwezig waren, maar geen podiumplaats behaalden, werden per categorie nog drie prijzen verloot. Dus volgend jaar allemaal meedoen! Wij kijken in ieder geval terug op een prachtig crossseizoen! Met dank aan alle enthousiaste begeleiders en ouders.Jongens pupillen c

1.    Niels Laros

6.    Colin Hoevenaar

11.    Guk BalciMeisjes pupillen c

2.    Anouk JeverenJongens pupillen b

1.    Stijn Hendriks
6.    Yorick Brethouwer

Meisjes pupillen b

3.    Bieke Schipperen
5.    Marit GriepJongens pupillen a

3.    Lars Laros

5.    Patrick Leemans

Meisjes pupillen a

1.    Eva Nijdam

8.    Femke Kuppens
9.    Fleur NijdamJongens junioren d

2.    Stan Schipperen

6.    Julian van JeverenMeisjes junioren d

9.    Anne-wil SnepvangersJongens junioren c
11.    Sven van der Pas