scorpio header vervolg

Succes bij indoorwedstrijd Gent op tweede kerstdag

Tweede kerstdag was voor een aantal atleten van Scorpio geen dag van eten en familiebezoek maar van sporten. In Gent/België houden ze al diverse jaren een grote indoorwedstrijd met honderden deelnemers. Ondanks de zware trainingsperiode waar de atleten nu inzitten waren er een aantal zeer verrassende uitslagen.

131227 bartvanamelsvoort

Bart van Amelsvoort (zie foto Clubkampioenschappen) plukte de vruchten van een aantal maanden blessure hard trainen en sprong een dik PR en clubrecord bij het verspringen met 6.81 meter. Samen met de andere Bart (van den Wijngaard) had hij al een nieuw clubrecord gelopen op de 60 meter. Ze slaagden erin allebei 7.39 sec. te lopen, net 0.01 seconde onder het oude record. Bart van den Wijngaard moest dus ook nog zelf een record verbeteren en dat deed hij dan ook op de 400 meter met 51.05 seconde.

Vader Wim van den Wijngaard liet zich ook niet onbetuigd en liep twee clubrecords. Op de 60 meter in 8.40 sec. en de 400 meter in 59.95 seconde. Ook de andere atleten presteerden naar behoren met een o.a. een 1e plaats van Lisa Smit bij het kogelstoten met 12.61 meter.

Dit belooft wat voor de aankomende NK´s Indoor in Apeldoorn.