scorpio header vervolg

Damesploeg Scorpio promoveert naar 2e divisie

130915 damesteam

De damesploeg van Scorpio is er zondag 15 september in geslaagd te promoveren naar de 2e divisie. Het verschil was maar enkele punten, maar ze hebben dan toch voor elkaar gekregen en zullen de mannen volgend jaar vergezellen in de 2e divisie! Verslag van hun geweldige prestaties volgt snel.

De mannenploeg had op diezelfde dag de promotiewedstrijd voor de 1e divisie, waarbij een puntentelling voor positie wordt gehanteerd in plaats van punten voor afstand/snelheid/hoogte. De mannen stonden de hele dag op promotie naar de 1e divisie, maar haalden dit helaas net niet aan het einde van de dag, 5 punten tekort en 1 positie af van promotie.

Bij de Dames een clubrecord voor Tess Ackermans met 2.10 meter met de polsstok. Ook bij de Heren een clubrecord, Bart van den Wijngaard verbetert zijn eigen clubrecord op de 400 meter Horden tot 54.70 seconde.

Volgend jaar zullen de dames- en herenploeg weer gezellig en sportief bij elkaar in dezelfde divisie strijden. Een grote winst en belangrijk moment voor ATV Scorpio!

Foto Connie van Dongen