scorpio header vervolg

Scorpio goed op dreef in regiowedstrijden

Op zondag 12 mei stond de tweede regio 13 competitiewedstrijd van het baanseizoen voor pupillen op het programma bij Attila te Tilburg. Met een zeer grote, enthousiaste groep van 28 atleten werd de strijd aangegaan met de vele verenigingen uit regio 13. De onderdelen deze dag waren sprinten, kogelstoten, ver- en hoogspringen met als afsluitend fun-onderdeel een estafette. Af en toe een klein regenbuitje kon de pret niet drukken.

Er waren weer veel podiumplaatsen voor Scorpio. Bij de allerkleinsten liet Roan van Vessem zien dat hij uit het juiste “sporters” hout is gesneden, want hij behaalde in zijn eerste wedstrijd een nette 3e plaats. Bij de meisjes pupillen C werd Anouk van Jeveren 2e. Bij de B-pupillen werd Stijn Hendriks met een ruime voorsprong 1e. Hij verbeterde zijn eigen clubrecord op hoog tot 1.35. In dezelfde categorie behaalde ook Yorick Brethouwer weer het podium en werd 3e. Bij de A-pupillen 1e jaars stond Femke Kuppens weer op de hoogste podiumplaats evenals Eva Nijdam bij de 2e jaars. Tia Ackermans werd 1e bij de meisjes Junioren C.

De prijzen die ze bij de eerste regiowedstrijd in Drunen vergeten waren uit te reiken, werden deze dag alsnog uitgereikt. Weer veel groen op het podium! 1e plaatsen waren er voor Cyri Brethouwer, Stijn Hendriks, Femke Kuppens en Eva Nijdam. 2e plaatsen waren er voor Casper Haagh en Tia Ackermans. De bronzen bekers gingen naar Anouk van Jeveren, Patrick Leemans en Yorick Brethouwer.

De tussenstand na twee wedstrijden in het totaalklassement verenigingen is voor zowel de jongens- als meisjespupillen een 2e plaats. Op naar de finale! De vereniging is weer hartstikke trots op jullie. Ga vooral zo door.
Op 1 juni is de volgende wedstrijd bij Gloria te Baarle-Nassau. Dus heb je ook zin om deel uit te maken van een leuke en sportieve groep, geef je dan op voor de volgende wedstrijd.