scorpio header vervolg

Nieuw clubrecord voor Matthijs van der Made in een koud en regenachtig Etten-Leur

De deelname bij de avondwedstrijd van Achilles in Etten-Leur was door het weer niet denderend maar Lisa Smit, Matthijs van der Made, Wim van den Wijngaard en Cees van Blerck hadden er toch zin in, de winter hard getraind dus deze avondwedstrijd was geschikt om te zien waar men nu stond. Het weer en de lage temperatuur op vrijdagavond 26 april beloofde niets veel goeds ten aanzien van topprestaties.

Lisa Smit is de laatste wedstrijden al erg constant en ook nu weer kwam ze met de discus over de 38 meter en met de kogel over de 12 meter.

Matthijs van der Made was niet tevreden met zijn discuswerpen maar stootte bij zijn tweede stoot de kogel van 7.25 kg naar een nieuw clubrecord bij de senioren met 14.24 meter, zijn oude record stond op 13.75 meter.

Cees van Blerck gooide de discus naar 33,33 meter en was tevreden, kogelstoten ging helaas minder goed. Wim van den Wijngaard begon goed met verspringen en kwam tot 4.97 meter en op de 100 meter tot 13.53 seconde.

Clubrecord op de weg voor Rene Stam

De week daarvoor had Rene Stam weer eens zijn goede vorm getoond bij de Vennenloop in Oisterwijk. Hij verbeterde hier zijn eigen clubrecord op de 15 km tot 52.22 min.