scorpio header vervolg

Koninklijke onderscheiding voor Wim Sestig

130425 onderscheiding-wimsestig-groot

Vrijdagochtend 26 april 2013 ontving Wim Sestig uit handen van Wethouder Jan Peters van Oosterhout een koninklijke onderscheiding. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Wim was onder het mom van een vergadering met het bestuur van Scorpio en medewerkers van Het Heem naar het clubhuis van Scorpio gelokt. Daar hadden zich inmiddels veel personen verzameld waaronder familieleden, medewerkers van het Heem, het bestuur van Scorpio en de leden van de Scorpio klusploeg, allen om van deze plechtigheid getuige te zijn.

Wim werd toegesproken door Wethouder Jan Peters en Scorpio bestuurslid Jan Snoeren. Wim is sinds 1984 lid van de klusploeg en heeft in al die jaren vele werkzaamheden uitgevoerd met als specialiteit het verfwerk. Ook was Wim sterk betrokken bij het drukken en stikkeren van de clubbladen. Eerst 6 stuks per jaar, later 4 stuks per jaar, elke keer weer een 800 exemplaren per uitgave. Wim begeleid ook de werknemers van Het Heem die iedere week onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan het groen langs de baan van Scorpio. Ook heeft Wim geijverd voor de sponsoractiviteiten van computergigant ACER die met een mooie buitenklok en reclameborden nadrukkelijk aanwezig is langs de Scorpio atletiekbaan.

Naast Wim werd uiteraard ook zijn vrouw Coba in het zonnetje gezet met bloemen van de Gemeente en van het Bestuur.