scorpio header vervolg

Verslag CD en pupillen competitie
Afgelopen weekend stond in het teken van de competities.

Zaterdag was de jeugd aan de beurt in Drunen en Waalwijk. Weer eerste plaatsen in de meerkamp voor Stijn en Femke. Maar ook mooie eerste plaatsen voor Arno, Jeroen en Tia bij de C/D jeugd.

De pupillen waren actief in Drunen en de iets oudere D/C jeugd in het nabij gelegen Waalwijk. Mooie eerste plaatsen waren er bij de C/D jeugd voor Tia Ackermans bij de 60 meter horden in 11.58 seconde, ze werd bij hoogspringen tweede met 1.40 meter. Jeroen Rops had een gedeelde eerste plaats op hoog met 1.40 meter en een derde plaats bij discuswerpen met 22.48 meter. Arno v.d. Pas had zelfs twee eerste plaatsen met discus en kogel bij de C jongens met respectievelijk 35.06 en 10.69 meter.

Tweede plaatsen waren er voor Tim Magielse op discus met 30.12 meter, Laura de Jong werd twee keer tweede op discus en kogel met 18.86 meter en 8.75 meter. Helena Pluimes kwam daar met 17.54 meter vlak achter op het discuswerpen.  Andere goede prestaties waren er voor Sven van de Pas met zijn 6e plaats op de 100 meter in 3.29.46 en voor Floor van den Burg met 3.77 meter bij het verspringen.

Bij de pupillen won Stijn Hendriks wederom met overmacht de meerkamp. Hij verpletterde met een punten totaal van 1993 punten bij de pupillen C niet alleen zijn tegenstanders maar ook het clubrecord. Zijn 1.25 meter bij het hoogspringen was nu buiten ook een clubrecord nadat hij dat Indoor al eerder gesprongen heeft. Yorick Brethouwer zat op verspringen met 3.30 meter al weer dichterbij en werd in de meerkamp 3e.

Andere winnares was Femke Kuppens bij de pupillen B, in de winter pakte ze al vele malen clubrecords. Nu was er een 1e plaats bij de meerkamp met een clubrecord op balwerpen met 25.59 meter.

Foto's van de CD-junioren competitie staan in ons fotoalbum!