scorpio header vervolg

Gift van Buurthuis De Bunthoef gebruikt om VB atleten in nieuwe trainingspakken te steken

Toen enige maanden geleden de gemeente Oosterhout besloot de exploitatie van  Wijkcentrum De Bunthoef zelf ter hand te nemen heeft de Stichting haar financiĆ«le reserves uitgedeeld aan diverse goede doelen. Mede door bemiddeling van Scorpio lid Jan Schrauwen kreeg de VB afdeling van Scorpio Euro 1500.

In overleg met het bestuur werd besloten de VB atleten van Scorpio in een nieuw trainingspak te steken. Met de firma Balans werden passessies georganiseerd en er kwam een trainingspak uit met de kleuren zwart, groen en geel, verwijzende naar de clubkleuren van Scorpio. Nadat alle maten waren genomen van alle atleten werden de pakken besteld. Afgelopen week arriveerden de pakken en kon iedereen zijn trainingspak gaan aantrekken.

Uiteraard werd dit vastgelegd op de foto waarbij Jan Schrauwen natuurlijk ook aanwezig was en ook de trainers Annet van der Steenhoven, Frans en  Youri Beumer. Trainer Teo Braat en bestuurslid Jan Snoeren konden helaas niet bij de foto aanwezig zijn.

Binnenkort kunt u de VB atleten aan het werk zien in hun nieuwe trainingspak. Zaterdag 9 juni zullen een aantal Scorpio VB atleten aanwezig zijn bij de Prokkeldag van H19 Centrum van de Kunst  in en bij de Wereldkerk aan de Ruilstraat 6 in Oosterhout. Daar zullen ze laten zien wat ze de afgelopen jaren hebben geleerd aan atletische vaardigheden. Iedereen die belangstelling heeft kan meedoen of anders een keer langskomen op woensdagavond om 19.00 uur bij de atletiekbaan van Scorpio aan het Wilhelminakanaal Zuid 78.