scorpio header vervolg

Lidmaatschap

Om met Scorpio vrijblijvend kennis te maken, kan men gedurende een maand gratis meetrainen. Als u lid wilt worden, dient u een ingevuld aanmeldingsformulier in te leveren bij uw trainer.

Voor het aanmeldingsformulier is Adobe Reader gewenst. Het aanmeldingsformulier werkt niet als uw browser ingesteld is op 'open PDF in browser'. Download het formulier op uw computer alvorens in te vullen.

Categorie Contributie per kwartaal (per 1 april 2017)
Pupillen + Mini's € 35,00
Junior C/D € 35,00
Junior A/B € 40,00
G-groep € 18,50
Wedstrijdgroepen* € 50,00
Trimgroepen** € 45,00
Sportief Wandelen & Nordic Walking  € 30,00
Opstapgroepen Trimmers € 85,00 cursus
Opstapgroep Nordic Walking € 60,00 cursus
Licentiehouders € 60,00

* inclusief alle technische atleten
** inclusief prestatiegroepen

De leeftijdsaanduiding voor de jeugd is een globale aanduiding. In de praktijk hanteren wij voor overgang van de ene naar de andere groep ieder jaar exacte geboortedatums.

Voor gezinnen met meer dan twee contributiebetalende leden is er een reductieregeling:
A 25 % reductie op de contributie van het derde gezinslid
B 35 % reductie op de contributie van het vierde gezinslid
C 50 % reductie op de contributie van het vijfde en meer gezinsleden
De hoogste korting is van toepassing op de laagste door het gezin verschuldigde contributie, de op een na hoogste korting op de op een na laagste contributie enz.

De administratiekosten bedragen eenmalig € 12,00.

Om aan wedstrijden van de Atletiek unie deel te nemen is een wedstrijdlicentie verplicht. Voor jeugdleden en voor leden van de wedstrijdgroep is altijd een wedstrijdlicentie verplicht, voor de overige categorieën is die verplichting er niet.

Kosten per jaar: Pupil € 8,00; Junior € 14,20; Senior en Master € 22,70. Deze bedragen zijn niet opgenomen in de bedoelde contributie. Zij komen daar nog bovenop.

U kunt alleen maar lid worden als er gelijktijdig met het inschrijfformulier een machtiging tot automatische incasso wordt afgegeven.

Opzeggen van lidmaatschap:
Opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk een maand voor het verstrijken van het kwartaal schriftelijk te geschieden bij de ledenadministratie.

Ledenadministratie
Mevrouw Ineke Snoeren
Tel. 0162 - 51 73 02. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.