scorpio header vervolg

Clubkampioenschappen

Kalender

Evenementenkalender

Flat View
Bekijk per jaar
Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Weekly View
Bekijk per week
Daily View
Bekijk vandaag
Search
Zoeken

Clubkampioenschappen

 
Zaterdag 22 September 2018

» Download het tijdschema


» Download uitnodiging pupillen - VB atleten - C/D junioren
» Download uitnodiging A/B junioren - senioren - masters


Beste atleet,
 
Op zaterdag 22 september organiseren wij onze jaarlijkse clubkampioenschappen.
 
Voor alle pupillen, VB atleten en C/D junioren staat er een meerkamp met vier, vijf of zes onderdelen op het programma:

Categorie Onderdelen
mini/C/B pupillen 40m, duur, medicienbal, vortex, hurkhoog
A1/A2 pupillen 60m, duur, kogel, vortex, hoog, ver
C/D junioren 150m, 800m, discus, speer, hoog, ver
VB atleten / specials 40m, 200m, kogel, ver

De A/B junioren, senioren en masters mogen zich gaan bewijzen op maar liefst zeven losse onderdelen! Op deze wijze kunnen baan atleten zich trachten te bewijzen op de 3000m en kunnen weg atleten hun verborgen talenten op de technische nummers tonen. Treedt uit je comfort zone en doe mee!

Sprint 200m
MiLa 800m, 3000m
Werp Discus, Speer
Spring Hoog, Ver

Voor de atleet die aan alle zeven onderdelen deelneemt en als werkelijke clubkampioen* uit de bus komt, is een bonus van vijf consumptiebonnen beschikbaar gesteld. Naast eeuwige roem valt er dus meer te winnen! 

Geschatte aanvang van de clubkampioenschappen is 11:00u en de geschatte afloop rond 17:00u. De clubkampioenschappen sluiten we graag met zijn allen af met een gezellige barbecue.
 
Inschrijven voor de wedstrijd is alleen mogelijk via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/21110/ tot uiterlijk zaterdag 15 september 24.00 uur. Na-inschrijving is niet mogelijk.
 
BARBECUE INFO
Alle deelnemers, overige leden, ouders, broers, zussen, iedereen is welkom om tegen geringe betaling deze gezellige dag af te sluiten met een barbecue. Informatie hierover volgt op de informatieborden in het clubgebouw en via e-mail. De barbecue zal omstreeks 17.30 uur aanvangen.
 
HULP GEVRAAGD
Wij willen deze dag een mooie afsluiter van het seizoen maken voor alle atleten. Dit kunnen we echter niet helemaal alleen doen. Op alle mogelijke manieren kunnen we hulp gebruiken. Deze hulp kan bestaan uit spullen klaarzetten/opruimen of assisteren bij onderdelen. Wilt u ook dat dit een geweldige afsluiter wordt, meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt!
 
Wij rekenen op een grote opkomst en deelname en zien jullie graag op 22 september!
 
Voor vragen en/of informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 24 24 63 36
 
* Punten zeggen niet alles! Het bepalen van de clubkampioen is aan het WOC in overleg met trainers, begeleiders en andere aanwezigen. Over de uitslag mag gecorrespondeerd worden en kan zelfs tijdens de barbecue ter discussie gesteld worden.


Locatie 
ATV Scorpio
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.