scorpio header vervolg

Multifunctionele ruimte

Het MFR wordt tegenwoordig regelmatig gebruikt voor krachtraining. Dat is plezierig want het staat er niet voor niets en krachttraining is tegenwoordig een veelvuldig aanbevolen toevoeging op de training van alle soorten atleten, zowel van wedstrijd atleten als recreatieve atleten, zowel lopers als springers en werpers.

Om ervoor te zorgen dat het MFR op de juiste manier wordt gebruikt heeft de Technische Commissie (TC)gemeend aan aantal zaken op een rijtje te zetten, zodat er geen discussies ontstaat over wie en wanneer men kan trainen in het MFR.

Als men op een regelmatig en vast tijdstip wil trainen in het MFR moet een trainer van de betreffende groep dit melden bij de TC (via Fred van der Steenhoven). De TC kijkt dan of het verlangde tijdstip vrij is en legt dit tijdstip dan vast voor die groep. Dit betekent dan dat een andere groep het MFR op dat tijdstip niet kan gebruiken, tenzij de dan aanwezige trainer daar toestemming voor geeft. Ook individuele atleten die vanwege blessures of om een andere reden door hun trainer naar het krachthonk gestuurd worden kunnen op een al vastgelegd uur slechts terecht met toestemming van de dan aanwezige trainer.

Verder kan alleen zelfstandig in het krachthonk getraind worden als de atleet toestemming heeft van de eigen trainer. Atleten onder de 18 jaar mogen niet zelfstandig in het krachthonk trainen. Dat mag alleen onder begeleiding van een trainer die ervaring heeft met krachttraining. Anders moet je even overleggen met Fred van der Steenhoven.

Momenteel zijn de navolgende trainingstijden vastgelegd:

Maandag: 19.30 tot 21.00 uur. Specialisatie werpen o.l.v. Fred v.d. Steenhoven
Dinsdag: vacant
Woensdag: 19.30 tot 21.00 uur. Specialisatie sprinten/springen/werpen o.l.v. Fred van der Steenhoven
Donderdag: 19.0 tot 20.30 uur Wedstrijdgroep C/B junioren o.l.v. Patrick en Marco
Vrijdag: vacant
Zaterdag: 9.30 tot 12.00 uur Sprinten/springen/werpen o.l.v. Fred van der Steenhoven
Zondag: vacant


Niet alle tijden zijn even vol, dus soms kan er nog wel een groepje bij.

Dus trainers en atleten die ook graag gebruik willen maken van de krachtruimte of als men het MFR voor andere gelegenheden nodig heeft; neem even contact op met:
 


Fred van der Steenhoven, lid van de TC

emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.